Εφέ & Πετάλια

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP 535Q Crybaby Multi Wah Πετάλι

180.00€

Jim Dunlop Crybaby Multi-Wah για ηλεκτρική κιθάρα. Διαθέτει ποτενσιόμετρο με επιλογή 6 διαφορετικών τύπων Wah, ρυθμιζόμενο Booster και Q control για τη συχνοτική ρύθμιση του εφφέ. Το κύκλωμα του 535Q είναι Τrue Βypass...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP 95Q Auto Reverse Crybaby Wah Wah

155.00€

Jim Dunlop Crybaby Wah Wah για ηλεκτρική κιθάρα. Διαθέτει “Q” Control για συχνοτική ρύθμιση του Wah, Volume Boost έως και +15dB Gain και Auto-Return λειτουργία που ενεργοποιεί το εφφέ χωρίς τη χρήση διακόπτη...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP BG-95 Buddy Guy Signature Wah Πετάλι

167.00€

Το Dunlop BG-95 έχει μοναδική εμφάνιση και είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά Wah που κυκλοφορούν. Χαρακτηριστικά: Input Impedance: 1 ΜΩ Output Impedance:..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP CBM95 Crybaby Wah Wah Mini Πετάλι

119.00€

DUNLOP CBM95 CRYBABY WAH WAH MINI, πετάλι Wah στο μισό μέγεθος από το πρότυπο GCB-95 Crybaby. Το μέγεθος είναι ιδανικό για την εξοικονόμηση πολύτιμου χώρου σε pedal board η θήκη. Αναπαράγει με μοναδικό τρόπο τον “αυθεντικό” ήχο Wah. Εξοπλισμένο με  το θρυλικό πηνίο red Fasel και εσωτερικό  διακόπτη με τον οποίο  επιτρέπεται η αλλαγή συχνοτήτων (τρε..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP CM95 Clyde Mc Coy Wah Wah Πετάλι

221.00€

Πετάλι Wah Wah,  Clyde McCoy signature. To Clyde McCoy Wah Wah τιμής είναι φόρος τιμής για την πρώτη παραγωγή Wah Wah που έγινε ποτέ. Εκσυγχρονισμένο και ταυτόχρονα κλασικό προσφέρει εκφραστικό ηχόχρωμα. Λειτουργεί με μπαταρία 9V  ή με το τροφοδοτικό  Dunlop ECB003 AC Adapter (προαιρετικό δεν περιλαμβάνεται)Κυριότερα σημεία  Αντίσταση εισόδου: 70..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP CSP105 Phase45 Vintage Πετάλι

98.00€

Πετάλι Phase, χειροποίητη κατασκευή αναλογικού κυκλώματος με αυθεντικά εξαρτήματα  1975, επανέκδοσή απευθείας από την MXR Custom Shop . Λειτουργεί με μπαταρία 9V  ή με το τροφοδοτικό  Dunlop ECB003 AC Adapter (προαιρετικό δεν περιλαμβάνεται) Σημεία ενδιαφέροντος Αντίσταση εισόδου: 500 kΩ Αντίσταση εξόδου: 5 kΩ Max Input -5 dBV Max Output 5 dBV Εύρ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP EJF1 Eric Johnson Fuzz Face Πετάλι

162.00€

To όνομα του Eric Johnson έχει ταυτιστεί με τον Blues/Rock/Jazz/Fusion ήχο ενώ η εκτελεστική του δεινότητα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ο Eric Johnson συνεργάστηκε με τον μεγαλύτερο σχεδιαστή/κατασκευαστή πεταλιών Fuzz Face, George Tripps για την κατασκευή του signature πεταλιού Eric Johnson Fuzz Face. Το πετάλι της Dunlop έχει σχεδιαστεί αντλώ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP EP101 Echoplex Preamp

128.00€

Το Echoplex EP3 είναι ένα κορυφαίο πετάλι κιθάρας το οποίο χρησιμοποιείται από θρυλικούς κιθαρίστες όπως ο Jimmy Page, Eddie Van Halen και Eric Johnson. Το πετάλι της Dunlop παρέχει προενίσχυση που ''γλυκαίνει'' τον ήχο ενώ έχει χαρακτηριστικό και ευδιάκριτο tape echo effect. Το EP-3 ενσωματώνει ένα Field-effect Transistor (FET) όπως και το αυθεντι..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP EP103 Echoplex Delay Πετάλι

249.00€

To EP103 Echoplex delay αποδίδει ένα πλούσιο και “ζεστό” ψηφιακό delay χρησιμοποιώντας σχεδιασμό και τεχνολογία με στοιχεία από το παρελθόν. Μπορεί να αποδώσει delay απο τα 40 έως και τα 750ms με δυνατότητα ρύθμισης και παραμετροποίησης του μέσω ενός ποντεσιόμετρου. Διαθέτει (εκτός του delay), volume και sustain control για περισσότερη και πολυδιάσ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP EVH-95 Eddie Van Halen Signature Wah Wah Πετάλι

168.00€

Το πετάλι EVH95 Signature Wah σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με τον θρυλικό κιθαρίστα Eddie Van Halen ο οποίος ‘’παρέδωσε’’ το παλιό του Cry Baby, ένα κλασικό Wah με πλήθος μετατροπών, προκειμένου να βγάζει τον ήχο που ο Eddie ήθελε. Η Dunlop έτσι κατασκεύασε από το μηδέν ένα νέο πετάλι, βασισμένο στο παλιό, το οποίο θα είχε ακριβώ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP FFM2 Germanium Fuzz Face Mini Distortion

165.00€

Το πετάλι της Dunlop βασίζεται στην θρυλική σειρά Fuzz Face της δεκαετίας '60 και ενσωματώνει τρανζίστορ από γερμάνιο, κλασικό vintage ήχο με ''ζεστό' ηχόχρωμα και μεστό χαρακτήρα. Διαθέτει δύο ποντεσιόμετρα Volume και Fuzz καθώς φωτεινή ένδειξη, και 1 in / 1 out...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP GCB-95 Crybaby Wah Πετάλι

99.00€

To πετάλι της Dunlop αναπαράγει με μοναδικό τρόπο τον “αυθεντικό” ήχο Wah όπως τον πρωτογνωρίσαμε μέσα από τα σόλο των Jimi Hendrix, Eric Clapton, Buddy Guy, David Gilmour κ.α. Αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον “κλασικό” Rock ήχο της δεκαετίας του 70’ και του σύγχρονου πολυδιάστατου Rock ήχου στον 21ο αιώνα. Τα χαρακτηριστικά του έχουν παρα..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP GCB-95F Wah Πετάλι

144.00€

H ψυχή και το σώμα του αυθεντικού Wah και ο λόγος που διέθετε τον μοναδικό αυτό τόνο, ήταν ο επαγωγέας Fasel. Μετά από πολλά χρόνια μη διαθεσιμότητας, επιστρέφει στην παραγωγή και το GCB-95F μας δίνει τον πιο αυθεντικό ήχο Wah που κυκλοφορεί. Χαρακτηριστικά: Input Impedance: 1 ΜΩ Output Impedance: 1kΩ Bypass: Harwire Τροφοδοσία: Tροφοδοτικό..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP HT-1 Heiltalk Box Πετάλι

209.00€

HT-1 HEILTALK BOX. Το κλασικό πρωτότυπο Heil talkbox δημιουργεί το ήχους  κιθάρας «φωνητικά» που χρησιμοποιούνται από τον Peter Frampton, Joe Walsh, Slash, Bon Jovi, Alice in Chains, Aerosmith και πολλούς άλλους. Συνδέται μεταξύ ενισχυτή και ηχείων. Heil talkbox  χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα compression και στέλνει το σήμα ήχου μέσω ενός σωλήνα που τ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DUNLOP JB-95 Joe Bonamasa Signature Cry Baby Wah Πετάλι

197.00€

O Joe Bonamasa είτε παίζει μόνος του είτε συνοδεύει τους Black County Communion διακρίνεται για το επιθετικό, δυναμικό και ενθουσιώδες blues παίξιμο του. Όταν φτάνει η ώρα του σόλο το μοναδικό πετάλι που εμπιστεύεται είναι ένα Cry Baby wah. O Joe Bonamasa συνεργάστηκε με την Dunlop προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού το signature πετάλι ‘’Joe Bona..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 299 (20 Σελ.)