Ακουστικές Κιθάρες

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ALHAMBRA A1 Auditorio Ακουστική κιθάρα Natural

559.00€

Ένα από τα κορυφαία μοντέλα ακουστικής κιθάρας της εταιρίας Alhambra, η Auditorio A1 κερδίζει τις εντυπώσεις χάρις στον ηχητικό και αρμονικό της πλούτο και την στιβαρή κατασκευή της. Το μοντέλο της Alhambra , όπως και οι υπόλοιπες κιθάρες της, διακρίνει μια “σοβαρή” και αυστηρή αισθητικά αντίληψη χωρίς υπερβολές. Η Auditorio “κερδίζει” τον θαυμασμό..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ALHAMBRA A3 Auditorio Ακουστική Κιθάρα Natural

849.00€

Το τρίτο κατά σειρά μοντέλο της Alhambra από τη σειρά ακουστικών κιθαρών. Ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη επιμέλεια καθώς και για τη χρήση Ινδικού Παλίσανδρου στο πίσω / πλαινά καπάκια καθώς και για την εβένινη ταστιέρα με την κορυφαία αίσθηση και αισθητική. Ο σχεδιασμός της είναι φανερά διαφορετικός εν συγκρίσει με τα προηγούμενα μοντέλα και αυτό αντι..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ALHAMBRA Appalachian W-100 Ακουστική Κιθάρα Natural

279.00€

Μοντέλο ακουστικής κιθάρας με μεγάλο σώμα και άρτια κατασκευή. Το πάνω καπάκι κατασκευάζεται από μασίφ κέδρο προσφέροντας δυνατό και ομοιογενή ήχο σε όλο το αρμονικό φάσμα. Τα πλαινά και το πίσω καπάκι είναι από Sapele. Η ποιότητα κατασκευής είναι στο υψηλό επίπεδο που συναντάμε σε όλα τα προϊόντα της Alhambra. Το μπράτσο είναι κατασκευασμένο από μ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ALHAMBRA Appalachian W-300 Ακουστική Κιθάρα Natural

487.00€

Μοντέλο ακουστικής κιθάρας με μεγάλο σώμα και άρτια κατασκευή. Το πάνω καπάκι κατασκευάζεται από μασίφ κέδρο προσφέροντας δυνατό και ομοιογενή ήχο σε όλο το αρμονικό φάσμα. Τα πλαινά και το πίσω καπάκι είναι από Ινδικό παλίσανδρο. Η ποιότητα κατασκευής είναι στο υψηλό επίπεδο που συναντάμε σε όλα τα προϊόντα της Alhambra. Το μπράτσο είναι κατασκευα..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ALHAMBRA NW-1 Ακουστική κιθάρα Natural

549.00€

Η NW-1 αποτελεί το πρώτο μοντέλο με ακουστικές κιθάρες της Alhambra.Βασίζεται στην μακροχρόνια πείρα μιας εταιρίας που κατασκευάζει μοναδικά όργανα με μοναδικά χαρακτηριστικά και τοποθετούμε επάξια ανάμεσα στις κορυφαίες του κόσμου.Η Alhambra δεν είναι από τις εταιρίες μαζικής παραγωγής οργάνων με παρόμοια χαρακτηριστικά,αλλά απο εκείνες που κατασκ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ALHAMBRA NW-2 Ακουστική κιθάρα Natural

617.00€

Η NW-2 αποτελεί το δεύτερο μοντέλο με ακουστικές κιθάρες της Alhambra.Βασίζεται στην μακροχρόνια πείρα μιας εταιρίας που κατασκευάζει μοναδικά όργανα με μοναδικά χαρακτηριστικά και τοποθετούμε επάξια ανάμεσα στις κορυφαίες του κόσμου.Η Alhambra δεν είναι από τις εταιρίες μαζικής παραγωγής οργάνων με παρόμοια χαρακτηριστικά,αλλά απο εκείνες που κατα..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ALHAMBRA NW-4 Ακουστική Κιθάρα Natural

989.00€

Η Ισπανική παράδοση στην κατασκευή κιθαρών συναντά τη σύγχρονη ακουστική κιθάρα και το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο. Η ΝW-4 έχει κατασκευαστεί από την Alhambra μια από τις δημοφιλέστερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες κατασκευής κλασικών κιθαρών. Η τεχνοτροπία και η μουσική παράδοση που υπηρετεί η Alhambra έχει τις ρίζες της στην παραδοσιακή μουσική ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DEAN AK 48 Ακουστική Κιθάρα Natural

148.00€

Ακουστική κιθάρα σε ιδιαίτερα δελεαστική τιμή. Το πάνω καπάκι είναι κατασκευασμένο από έλατο ενώ τα πλαϊνά και το πίσω από μαόνι που σε συνδυασμό με την ταστιέρα από παλίσανδρο προσφέρουν γεμάτο και λεπτομερή ήχο. Απευθύνεται σε όποιον θέλει μια αξιόλογη ακουστική κιθάρα με προσιτή τιμή για να μελετήσει ή να ερμηνεύσει κομμάτια της αρεσκείας του.  ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

EASTMAN AC120 Ακουστική Κιθάρα

618.00€

Μοντέλο ακουστικής κιθάρας με εξαιρετική απόδοση και απόκριση, ιδανική επιλογή για συνοδεία live φωνητικών, πάνω καπάκι από μασίφ έλατο, πλαϊνά και πίσω από Sapele laminate, μπράτσο από μαόνι, ταστιέρα από παλίσανδρο, 20 τάστα Nickel - silver, γέφυρα από παλίσανδρο, κλειδιά χορδίσματος Chrome-plated, χορδές D'Addario EXP 16, Φινίρισμα Natural Satin..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

EASTMAN AC122 Ακουστική Κιθάρα

446.00€

Μοντέλο ακουστικής κιθάρας ιδανικό για fingerstyle, flatpicking και vocal backing, πάνω καπάκι από μασίφ έλατο, ισορροπημένη απόδοση σε όλο το δυναμικό εύρος, δυνατός και γεμάτος ήχος που ξεχωρίζει, πλαϊνά και πίσω καπάκι από Sapele laminate, μπράτσο από μαόνι, ταστιέρα από παλίσανδρο, 20 τάστα nickel-silver, γέφυρα από παλίσανδρο, κλειδιά Chrome -..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

EASTMAN AC220 Ακουστική Κιθάρα

542.00€

Δημοφιλές μοντέλο με γεμάτο ήχο και εξαιρετική απόκριση σε όλο το αρμονικό φάσμα, πάνω καπάκι από μασίφ έλατο, πλαινά και πίσω καπάκι από παλίσανδρο, μπράτσο από μαόνι, ταστιέρα από παλίσανδρο με 20 τάστα nickel - silver, κλίμακα 25 1/2'', γέφυρα παλίσανδρος, κλειδιά χορδίσματος Chrome - plated, χορδές D'Addario, EXP16, φινίρισμα Natural Satin Fini..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

EASTMAN AC322 Ακουστική Κιθάρα

730.00€

Ιδανική επιλογή για fingerstyle καθώς και για συνοδεία άλλων οργάνων ή φωνητικών, πάνω καπάκι από μασίφ έλατο, πλαινά και πίσω καπάκια από μασίφ Sapele, ισορροπημένος ήχος σε όλο το αρμονικό φάσμα, μπράτσο από μαόνι, ταστιέρα από έβενο, 20 τάστα Nickel - silver, κλίμακα 25 1/2'', γέφυρα παλίσανδρος, χορδές EXP16, κλειδιά χορδίσματος Chrome-plated, ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

EASTMAN AC420 Ακουστική Κιθάρα

1,121.00€

Μοντέλο ακουστικής κιθάρας από την Eastman, ιδανική επιλογή για συνοδεία φωνητικών και ρυθμική συνοδεία, εξαιρετική απόδοση και δυναμική απόκριση, γεμάτος ήχος, πάνω καπάκι από μασίφ έλατο, πλαϊνά και πίσω καπάκια από μασίφ παλίσανδρο, μπράτσο από μαόνι, ταστιέρα από έβενο, γέφυρα από παλίσανδρο, κλειδιά χορδίσματος chrome-plated, κλίμακα 25 1/2'' ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

EASTMAN E6OM Ακουστική Κιθάρα

583.00€

Μοντέλο ακουστικής κιθάρας ιδιαίτερα δημοφιλές για fingerstyle παίξιμο, πάνω καπάκι από μασίφ έλατο, πλαινά και πίσω από μασίφ μαόνι, ταστιέρα από παλίσανδρο, ιδιαίτερα δυνατός ήχος και ένταση σε ευρύ δυναμικό πεδίο, κλίμακα 25'', τάστα 20, κλειδιά χορδίσματος Chrome vintage open - gear Gotoh, χορδές D'Addario EXP16, περιλαμβάνεται βαλίτσα...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

EASTMAN E8D Ακουστική Κιθάρα

941.00€

Μοντέλο ακουστικής κιθάρα που ακολουθεί τον σχεδιασμό και την λογική των μοντέλων του 1930 και 1940. Πάνω καπάκι από μασίφ έλατο, πλαϊνά και πίσω καπάκι από μασίφ παλίσανδρο, εξαιρετική δυναμική απόκριση σε οποιοδήποτε στύλ παιξίματος, μεγάλος και έντονος ήχος σε όλο το δυναμικό εύρος, μπράτσο από μαόνι, κλίμακα 25,4'', 20 τάστα, γέφυρα παλίσανδρος..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 115 (8 Σελ.)