Μαντολίνο

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

PRIMAVERA P-20A Μαντολίνο

176.00€

Το σκάφος είναι κατασκευασμένο από οξιά, το καπάκι από έλατο, ενώ η ταστιέρα και το μπράτσο από οξιά. Ο ήχος είναι μεστός και ισορροπημένος. Η κατασκευή είναι εξαιρετική χωρίς ατέλεις, ενώ το φινίρισμα συμβάλει αισθητικά αλλά και ηχητικά.      ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

PRIMAVERA P-20B Μαντολίνο

176.00€

Το σκάφος είναι κατασκευασμένο από οξιά, το καπάκι από έλατο, ενώ η ταστιέρα και το μπράτσο από οξιά. Ο ήχος είναι μεστός και ισορροπημένος. Η κατασκευή είναι εξαιρετική χωρίς ατέλεις, ενώ το φινίρισμα συμβάλει αισθητικά αλλά και ηχητικά...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

PRIVITERA Mod.1 Μαντολίνο

272.00€

Εξαιρετικό μαντολίνο για αρχάριους, ερασιτεχνές και όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν ένα διαχρονικό μουσικό όργανο. Το σώμα και η ταστιέρα είναι κατασκευασμένα αμφότερα απο καρυδιά. Το πάνω καπάκι είναι κατασκευασμένο απο έλατο και το μπράτσο είναι από μαόνι. Το Privitera Mod.1 είναι ιδανικό για όσους ξεκινάνε καθώς είναι ''φιλικό'' προς τον μουσικ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

PRIVITERA Mod.2 Μαντολίνο

302.00€

Μαντολίνο ιδανικό για αρχάριους και όσους ξεκινάνε το μαντολίνο. Το σκάφος είναι κατασκευασμένο από καρυδιά ενώ το καπάκι από έλατο. Ο ήχος είναι μεστός και ισορροπημένος. Η κατασκευή είναι εξαιρετική χωρίς ατέλεις, ενώ το φινίρισμα συμβάλει αισθητικά αλλά και ηχητικά.      ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

PRIVITERA Mod.6 Μαντολίνο

355.00€

Μαντολίνο κατασκευασμένο από σφένδαμο και έλατο με καλή κατασκευαστική ποιότητα και 'σωστό' ήχο.Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν μαντολίνο και η άριστη του κατασκευή αποτελεί ένα μεγάλο προτέρημα.Η ταστιέρα είναι από παλίσανδρο, υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην μουσική βιομηχανία.Το μαντολίνο Privitera Mod.6 είναι ιδανικό για..

Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Quickview
(0)

SUZUKI M-80 Μαντολίνο

1,277.00€

H Suzuki αποτελεί μια απο τις παλιότερες εταιρίες κατασκευής μουσικών οργάνων και ειδικεύεται στην κατασκευή εγχόρδων και έχει ένα πλούσιο κατάλογο απο μαντολίνα καθώς και βιολιά,βιολοντσέλα κτλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η προσοχή στην λεπτομέρεια γίνονται αμέσως εμφανείς. Το σκάφος του μαντολίνου είναι κατασκευασμένο από μασίφ σφένδαμο με 2..

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)