Μπαγλαμάς

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

BLS No 1 Σκαφτός Μπαγλαμάς

100.00€

Χειροποίητος σκαφτός μπαγλαμάς μονοκόμματος με σκάφος από Φλαμούρι με οβάλ σχήμα, καπάκι μασίφ Έλατο και στρογγυλή τρύπα, ταστιέρα Οξυά ή Μαόνι με περλέ τελείες και φινίρισμα μαύρο ματ...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

BLS No 2B Σκαφτός Μπαγλαμάς

148.00€

Χειροποίητος σκαφτός Μπαγλαμάς μονοκόμματος με σκάφος από Καρυδιά με οβάλ σχήμα, καπάκι μασίφ Έλατο με δίχρωμο ξύλινο φιλέτο και στρογγυλή τρύπα, ταστιέρα Wenge με περλέ τελείες, φινίρισμα γυαλιστερό..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DELUXE Σκαφτός Μπαγλαμάς Μαύρος

166.00€

Νέος μπαγλαμάς Deluxe που χαρακτηρίζεται  από την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τον ιδιαίτερα συναρπαστικό ήχο του. Είναι κατασκευασμένος από φλαμούρι, έλατο και σφένδαμο,  ανθεκτικός , με προσεγμένο φινίρισμα , με επιλεγμένα υλικά κατασκευής που καλύπτουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό μουσικό...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

DELUXE Σκαφτός Μπαγλαμάς Παραδοσιακός

277.00€

Νέος μπαγλαμάς Deluxe που χαρακτηρίζεται  από την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τον ιδιαίτερα συναρπαστικό ήχο του. Είναι κατασκευασμένος από φλαμούρι, έλατο και παλίσανδρο,  ανθεκτικός , με προσεγμένο φινίρισμα , με επιλεγμένα υλικά κατασκευής που καλύπτουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό μουσικό...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

KM-2S Σκαφτός Μπαγλαμάς

169.00€

Μπαγλαμάς με σκάφος που κατασκευάζεται απο ξύλο οξυάς. Το πάνω καπάκι είναι από έλατο ενώ και το μπράτσο μοιράζεται το ίδιο υλικό κατασκευής με το σκάφος του μπουζουκιού δηλάδή ξύλο οξυάς. O μπαγλαμάς ΚΜ-2S χαρακτηρίζεται για κάποια ιδιαίτερα σχεδιαστικά σημεία που καθιστούν το μουσικό όργανο περισσότερο ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου με δεδομένη..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SOLIST KM-1 ΠK Μπαγλαμάς Φιγούρα Κόκκινη Πεταλούδα

165.00€

Μπαγλαμάς με σκάφος που κατασκευάζεται απο ξύλο οξυάς. Το πάνω καπάκι είναι από έλατο ενώ και το μπράτσο μοιράζεται το ίδιο υλικό κατασκευής με το σκάφος του μπουζουκιού δηλάδή ξύλο οξυάς. O μπαγλαμάς ΚΜ-1 χαρακτηρίζεται για κάποια ιδιαίτερα σχεδιαστικά σημεία που καθιστούν το μουσικό όργανο περισσότερο ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου με δεδομένη ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SOLIST KM-2 ΠA Μπαγλαμάς Φιγούρα Άσπρη Πεταλούδα

207.00€

Μπαγλαμάς με σκάφος που κατασκευάζεται απο ξύλο οξυάς. Το πάνω καπάκι είναι από έλατο ενώ και το μπράτσο μοιράζεται το ίδιο υλικό κατασκευής με το σκάφος του μπουζουκιού δηλάδή ξύλο οξυάς. O μπαγλαμάς ΚΜ-2 χαρακτηρίζεται για κάποια ιδιαίτερα σχεδιαστικά σημεία που καθιστούν το μουσικό όργανο περισσότερο ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου με δεδομένη ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SOLIST KM-2 ΠΚ Μπαγλαμάς Φιγούρα Κόκκινη Πεταλούδα

207.00€

Μπαγλαμάς με σκάφος που κατασκευάζεται απο ξύλο οξυάς. Το πάνω καπάκι είναι από έλατο ενώ και το μπράτσο μοιράζεται το ίδιο υλικό κατασκευής με το σκάφος του μπουζουκιού δηλάδή ξύλο οξυάς. O μπαγλαμάς ΚΜ-2  χαρακτηρίζεται για κάποια ιδιαίτερα σχεδιαστικά σημεία που καθιστούν το μουσικό όργανο περισσότερο ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου μ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SOLIST Μπαγλαμάς Student No.1

84.00€

Χειροποίητος μπαγλαμάς με σκάφος από λεύκα, καπάκι από λεύκα και μπράτσο και ταστιέρα από ξύλο οξυάς...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SOLIST Μπαγλαμάς Student No.2

92.00€

Χειροποίητος μπαγλαμάς με σκάφος από λεύκα, καπάκι από έλατο και μπράτσο και ταστιέρα από ξύλο οξυάς...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ΚΜ-1S Σκαφτός Μπαγλαμάς

158.00€

Σκαφτός μπαγλαμάς με σκάφος που κατασκευάζεται απο ξύλο οξυάς. Το πάνω καπάκι είναι από έλατο ενώ και το μπράτσο μοιράζεται το ίδιο υλικό κατασκευής με το σκάφος του μπουζουκιού δηλάδή ξύλο οξυάς. O μπαγλαμάς ΚΜ-1S χαρακτηρίζεται για κάποια ιδιαίτερα σχεδιαστικά σημεία που καθιστούν το μουσικό όργανο περισσότερο ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου με ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

Ρ Σκαφτός Μπαγλαμάς

99.00€

Χειροποίητο μοντέλο σκαφτού μπαγλαμά με σώμα από φλαμουριά. Το πάνω καπάκι είναι από έλατο ενώ η ταστιέρα από οξυά. Τα κλειδιά είναι nickel και το φινίρισμα είναι σατινέ...

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)