Τούμπες

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JOHN PACKER JP077 MKII Τούμπα Eb Lacquer

1,348.00€

Κλειδί : Εb, Διάμετρος καμπάνας 12 3/4’’, Καμπάνα Yellow, Υψός 31’’,Φινίρισμα : Λάκα, Περιλαμβάνονται: Θήκη, επιστόμιο και καθαριστικά..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YBB-105 Τούμπα

3,344.00€

H σειρά Standard της Yamaha προσφέρει υψηλή ποιότητα σύμφωνα με τον σχεδιασμό των επαγγελματικών μοντέλων της Yamaha αλλά σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.Ενσωματώνουν πολλά απο τα χαρακτηριστικά των ακριβότερων μοντέλων όπως πλούσιο ήχο και ακριβή τόνο ενώ παράλληλα έχουν εργονομικό σχεδιασμό για ευκολία στη χρήση από τους ερασιτέχνες και τους αρχάριους.Τ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YBB-201 Τούμπα

4,955.00€

Τούμπα της Yamaha με ιδιαίτερα δελεαστική τιμή για την συγκεκριμένη κατηγορία μουσικών οργάνων αλλά με επιμέρους χαρακτηριστικά που συναντάμε σε επαγγελματικά μοντέλα. Είναι κατασκευασμένη από Yellow Brass και φινίρισμα από καθαρή λάκα. Το μέγεθος που έχει η καμπάνα της YBB 201, συναντάται κυρίως σε επαγγελματικά μοντέλα και συνδυασμό με το σωλήνα ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YBB-321 Τούμπα

5,999.00€

Το μοντέλο YBB 321 ανήκει στη μεσαία κατηγορία πνευστών της Yamaha και είναι κατασκευασμένη από Yellow Brass. Έχει κοινά χαρακτηριστικά με τα επαγγελματικά μοντέλα της εταιρίας ωστόσο η τιμή της είναι αρκούντως ελκυστική γι’αυτά που προσφέρει. Η υψηλής ποιότητας κατασκευαστική ποιότητα της σε συνδυασμό με τον κορυφαίο ήχο που παράγει σε όλο το αρμο..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YBB-321S Τούμπα

6,090.00€

Το μοντέλο YBB 321S ανήκει στη μεσαία κατηγορία πνευστών της Yamaha και είναι κατασκευασμένη από Yellow Brass. Έχει κοινά χαρακτηριστικά με τα επαγγελματικά μοντέλα της εταιρίας ωστόσο η τιμή της είναι αρκούντως ελκυστική γι’αυτά που προσφέρει. Η υψηλής ποιότητας κατασκευαστική ποιότητα της σε συνδυασμό με τον κορυφαίο ήχο που παράγει σε όλο το αρμ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YBB-621 Τούμπα

8,052.00€

Το μοντέλο YBB-621 αποτελεί ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε σολίστα απαιτεί ένα μουσικό όργανο που προσφέρει απόλυτο έλεγχο και κορυφαία ερμηνευτική λεπτομέρεια. Η απόκριση της YBB-621 είναι άμεση ενώ η απόδοση των μουσικών φθόγγων εξαιρετικά ακριβής. Ο ‘’ζεστός’’ και πλούσιος ήχος της είναι παρών σε οποιοδήποτε τονικό ύψος και η διασπορά του είνα..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YBB-631 Τούμπα

8,055.00€

Η τούμπα ΥΒΒ-631 μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα επαγγελματικό μοντέλο με εντυπωσιακά μεγάλο και ισχυρό ήχο, με πλούσιο ηχόχρωμα και ερμηνευτικό βάθος. Διακρίνεται για την ακρίβεια, την άμεση απόκριση και την ευχρηστία της.     Χαρακτηριστικά Φινίρισμα : Καθαρή λάκα Βαλβίδες : 3 pistons + 1 compensating Μέγεθος καμπάνας : 443 χιλ. Σωλ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YBB-631S Τούμπα

5,677.00€

Η τούμπα ΥΒΒ-631S μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα επαγγελματικό μοντέλο με εντυπωσιακά μεγάλο και ισχυρό ήχο, με πλούσιο ηχόχρωμα και ερμηνευτικό βάθος. Διακρίνεται για την ακρίβεια, την άμεση απόκριση και την ευχρηστία της.     Χαρακτηριστικά Φινίρισμα : Silver-plated Βαλβίδες : 3 pistons + 1 compensating Μέγεθος καμπάνας : 443 χιλ. ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YBB-641GE Tούμπα

9,807.00€

Η τούμπα ΥΒΒ-641GE μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα επαγγελματικό μοντέλο με εντυπωσιακά μεγάλο και ισχυρό ήχο, με πλούσιο ηχόχρωμα και ερμηνευτικό βάθος. Διακρίνεται για την ακρίβεια, την άμεση απόκριση και την ευχρηστία της.ΧαρακτηριστικάΦινίρισμα : Καθαρή λάκαΒαλβίδες : 4Μέγεθος καμπάνας : 419 mmΣωλήνας : 20,6 mmΣώμα : Yellow BrassΚλειδί : BbΕπιστ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YBB-645GE Tούμπα

8,980.00€

Η τούμπα ΥΒΒ-641GE μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα επαγγελματικό μοντέλο με εντυπωσιακά μεγάλο και ισχυρό ήχο, με πλούσιο ηχόχρωμα και ερμηνευτικό βάθος. Διακρίνεται για την ακρίβεια, την άμεση απόκριση και την ευχρηστία της.ΧαρακτηριστικάΦινίρισμα : gold brass lacquered Βαλβίδες : 4Σώμα : Yellow BrassΚλειδί : Bb..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YBB-841E Tούμπα

10,324.00€

Η τούμπα YBB-841E μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα επαγγελματικό μοντέλο με εντυπωσιακά μεγάλο και ισχυρό ήχο, με πλούσιο ηχόχρωμα και ερμηνευτικό βάθος. Διακρίνεται για την ακρίβεια, την άμεση απόκριση και την ευχρηστία της.ΧαρακτηριστικάΦινίρισμα : lacquered Βαλβίδες : 4Σώμα : Yellow BrassΚλειδί : Bb..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YBB-841GE Tούμπα

10,324.00€

Η τούμπα YBB-841E μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα επαγγελματικό μοντέλο με εντυπωσιακά μεγάλο και ισχυρό ήχο, με πλούσιο ηχόχρωμα και ερμηνευτικό βάθος. Διακρίνεται για την ακρίβεια, την άμεση απόκριση και την ευχρηστία της.ΧαρακτηριστικάΦινίρισμα : gold brass lacqueredΒαλβίδες : 4Σώμα : Yellow BrassΚλειδί : BbΚαμπάνα:  gold brass..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YCB-822S Τούμπα

11,008.00€

Το μοντέλο YCB – 822S συναντάται στις μεγαλύτερες συμφωνικές ορχήστρες καθώς και σε πολλά κουιντέτα και μπορεί να ακουστεί στις περισσότερες ηχογραφήσεις στην κλασική δισκογραφία. Χαρακτηρίζεται για την ευχρηστία της και τον δυνατό της ήχο.   Χαρακτηριστικά Φινίρισμα : Silver – Plated Βαλβίδες : 4 πιστόνια / 1 περιστροφική βαλβίδα Διάμετρος ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YEB-201 Τούμπα

3,799.00€

Η σειρά Standard της Yamaha προσφέρει υψηλής ποιότητας επαγγελματικού στύλ μουσικά όργανα με ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.Περιλαμβάνουν πολλά από τα χαρακτηριστικά των ακριβότερων μοντέλων και τα χαρακτηρίζει ο πλούσιος ήχος και η άμεση και αποτελεσματική απόκριση.Συμπληρωματικά προσφέρουν ακριβή τόνο και ευκολία στο παίξιμο.Το YEB-201 παράγει 'ζεστό' ήχο..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YEB-201S Tούμπα

4,103.00€

Η τούμπα της Yamaha, ΥΕΒ-201S αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα άριστο μουσικό όργανο χωρίς όμως να χρειαστεί να ξοδέψουν μια ολόκληρη περιουσία. Το μοντέλο τούμπας YEB-201S ξεχωρίζει για το ‘’ζεστό’’ της ηχόχρωμα, την ευχρηστία της και την λεπτομερή απόδοση σε όλο αρμονικό φάσμα.     Χαρακτηριστικά Φινίρισμα : Sliver-..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 23 (2 Σελ.)