Κλαρινέτα

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

PRESTIGE CL-52 Κλαρίνο Boehm

139.00€

Κλαρίνο Bb, σύστημα Boehm με σώμα και καμπάνα από Bakelite, 17 κλειδιά επινικελωμένα, συνοδεύεται από επιστόμιο με σφιγκτήρα..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

HERMES DCL-300 Κλαρινέτο Δημοτικό (Γερμανικό)

219.00€

Κλαρινέτο της εταιρίας Hermes σε ιδιαίτερα δελεαστική τιμή και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.Το συγκεκριμένο κλαρινέτο απευθύνεται σε μουσικούς που θέλουν ένα καλής ποιότητας μουσικό όργανο που μπορεί να ανταποκριθεί επάξια στα πρώτα χρόνια μελέτης και εξάσκησης.Αποτελεί μία συμφέρουσα αγορά μιάς και υπάρχει απόλυτη ισορροπία τιμής-απόδοσης και ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JOHN PACKER JP021 Κλαρινέτο Bb (Boehm)

247.00€

Το JP021 είναι ένα κλαρινέτο σε Bb με επάργυρα κλειδιά και άρτια ποιότητα κατασκευής. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τον μουσικό και το σημαντικότερο, προσφέρεται σε ιδιαίτερα δελεαστική τιμή διατηρώντας ωστόσο την ποιότητα κατασκευής σε ένα πολύ αξιόλογο επίπεδο.     Το JP021 είναι συστήματος Boehm και σε κλε..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JOHN PACKER JP125 C Ebonite Κλαρινέτο

302.00€

Οικονομικό κλαρινέτο από την John Packer κατασκευασμένο από εβονίτη. Τα κλειδιά είναι επινικελωμένα και το στήριγμα αντίχειρα είναι ρυθμιζόμενο. Αποτελεί ιδανικό μουσικό όργανο για οποιονδήποτε μουσικό θέλει ένα αξιόπιστο και εύχρηστο κλαρινέτο. Το JP-125C Ebonite είναι χορδισμένο σε C και έχει απλό σύστημα κλειδιών που ευνοεί τον μουσικό που ξεκιν..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

LEBLANC CL650 Κλαρίνο

334.00€

Σύστημα Boehm, Κλειδί Bb Σώμα ABS wood-like finish, 2 βαρελάκια 62mm και 64 mm 17 κλειδιά (Nickel silver - silver plated) 6 δαχτυλίδια Περιλαμβάνονται : Θήκη, επιστόμιο με σφιγκτήρα και καπάκι ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YCL-255N Κλαρινέτο Bb Nickel Plated

450.00€

Το νέο μοντέλο κλαρινέτου της Yamaha είναι το YCL255N και αποτελεί το τέλειο ξεκίνημα για τον σπουδαστή κλαρινέτου. Κατασκευάζεται από ανθεκτικό ABS resin, είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και περιλαμβάνει ρυθμιζόμενο στήριγμα αντίχειρα. Μια σημαντική καινοτομία και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του YCL255N αποτελεί η αφαίρεση του μεταλλικού δακτυλίου που περιε..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JOHN PACKER JP223 Κουαρτίνο Κλαρινέτο

469.00€

Οικονομικό κουαρτίνο κλαρινέτο από την John Packer κατασκευασμένο από εβονίτη. Τα κλειδιά είναι επινικελωμένα και το στήριγμα αντίχειρα είναι ρυθμιζόμενο. Αποτελεί ιδανικό μουσικό όργανο για οποιονδήποτε μουσικό θέλει ένα αξιόπιστο και εύχρηστο κουαρτίνο κλαρινέτο. Το JP223 Ebonite είναι χορδισμένο σε Εb και έχει απλό σύστημα κλειδιών που ευνοεί το..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YCL-255S Κλαρινέτο Bb Silver-plated

499.00€

Το νέο μοντέλο κλαρινέτου της Yamaha είναι το YCL255S και αποτελεί το τέλειο ξεκίνημα για τον σπουδαστή κλαρινέτου. Κατασκευάζεται από ανθεκτικό ABS resin, είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και περιλαμβάνει ρυθμιζόμενο στήριγμα αντίχειρα. Μια σημαντική καινοτομία και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του YCL255S αποτελεί η αφαίρεση του μεταλλικού δακτυλίου που ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

BUFFET BC2541-2 Prodige Κλαρίνο Bb ( Boehm )

499.00€

Η υψηλή τεχνογνωσία των Γάλλων σχεδιαστών και κατασκευαστών καθιστά το κλαρινέτο της Buffet ένα όργανο με άριστη ερμηνευτική ισορροπία, απόκριση και ευκολία στην ερμηνεία. Το κλαρινέτο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πολυμερές ABS. Το Buffet BC25412-0 Prodige έχει 17 κλειδιά, 6 δαχτυλίδια, δερμάτινα pads και επάργυρα κλειδιά...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

BUFFET E-11 Κλαρινέτο Bb με θήκη BC2501N-5-0

739.00€

Προτεινόμενο σαν μουσικό όργανο από μουσικές ακαδημίες και καθηγητές αποτελεί ουσιαστική επιλογή για οποιονδήποτε μουσικό είτε είναι προχωρημένος είτε στα αρχικά στάδια. Διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής και τον εξαιρετικό ήχο που προσφέρουν. Κατασκευάζονται από ξύλο African blackwood που φημίζεται για τις ακουστικές του ικανότητες και την α..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

BUFFET E-11 Bb με θήκη BC2501-2-0 Κλαρίνο με θήκη Silver Plated Keys

799.00€

Κλαρινετο σε Bb με επάργυρα κλειδιά, σώμα από stained African blackwood, σταθερό στήριγμα αντίχειρα, επάργυρο φινίρισμα, ελατήρια από ανοξείδωτο ατσάλι, 17 κλειδιά, 6 δαχτυλίδια, περιλαμβάνεται θήκη...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

AMATI ACL-242-0 Κλαρινέτο Bb (Oehler - Γερμανικό)

859.00€

Μοντέλο κλαρινέτου με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμό που παραπέμπει σε πολύ ακριβότερα μοντέλα.Η Amati με την μακρόχρονη εμπειρία της στον σχεδιασμό μουσικών οργάνων και ιδιαίτερα πνευστών καταφέρνει να κατασκευάζει αξιόλογα μουσικά όργανα που βασίζονται στην ευρωπαική παράδοση και ενσωματώνουν χαρακτηριστικά τέτοια που τα τοποθετούν ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

AMATI ACL-321-OT Bb Boehm Κλαρινέτο (Boehm)

879.00€

Κλαρίνο, κλειδί Bb, σύστημα Boehm με σώμα Grenadilla, καμπάνα Cocobolo 17 κλειδιά - Nickel plated, 6 δαχτυλίδια διάμετρος σωλήνα 14,80 mm.   Περιλαμβάνονται: Θήκη, επιστόμιο και καθαριστικά..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

AMATI ACL-371-0 A Κλαρινέτο A (Boehm)

938.00€

Τα κλαρινέτα της Amati προτείνονται από την πλειοψηφία των καθηγητών μουσικής εξαιτίας της άμεσης απόκρισης και την εξαιρετικής ακρίβειας τους που βοηθάνε τον μουσικό να αναπτύξει πιο σωστά το ταλέντο του.Τα κλαρινέτα της Αmati κατασκευάζονται από ποιοτικά ξύλα.   Όποιο και είναι το επίπεδο του μουσικού εκείνος θα εκτιμήσει βαθύτατα την αισθήση και..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

BUFFET E-12F Κλαρινέτο Bb (Boehm)

999.00€

Κλαρινέτο Bb (Boehm) με  17 κλειδιά, 6 δαχτυλίδια και  ρυθμιζόμενο στήριγμα αντίχειρα. Το σώμα του Ε-12F είναι κατασκευασμένο από  African Blackwood ενώ  τα κλειδιά έχουν silver plated φινίρισμα. Διακρίνεται για την σπουδαία αντήχηση, την σταθερότητα του ήχου καθώς ο παραγόμενος ήχος είναι πλούσιος σε όλο το τονικό φάσμα...

Εμφάνιση 1 έως 15 από 50 (4 Σελ.)