Σύστημα Silent

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA PM-3 Silent Brass Σουρντίνα για κόρνο

126.00€

Η σουρντίνα PM-3 για κόρνο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από το τμήμα πνευστών της Yamaha.Το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί είναι ελαφρύ πλαστικό και ένα ιδιαίτερης κατασκευής 'λάστιχο' που ασφαλίζει και στεγανοποιεί εφαρμόζοντας με ιδανικό τρόπο πάνω στο κόρνο.Όταν χρησιμοποιείται μαζί με το σύστημα Silent Brass αντιλαμβάνεται κάποιος την ανωτε..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA PM-7X Silent Brass Σουρντίνα Τρομπετας

88.00€

Pick-up mute για χρήση με τρομπέτα / κορνέτα με τεχνολογία Brass Resonance Modeling με ενσωματωμένο εσωτερικό μικρόφωνο. Παρέχει στον μουσικό εξαιρετική απόδοση, άριστη τονική ευστάθεια και φυσικό τρόπο παιξίματος. Ο συμπαγής και μινιμαλιστικός σχεδιασμός της σουρντίνας PM 7X επιτρέπει την τοποθέτηση της τρομπέτας στη θήκη της χωρίς προηγουμένως η ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA PM-9 Silent Brass για πίκολο τρομπέτα

70.00€

Η σουρντίνα PM-9 για πίκολο τρομπέτα έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από το τμήμα πνευστών της Yamaha.Το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί είναι ελαφρύ πλαστικό και ένα ιδιαίτερης κατασκευής 'λάστιχο' που ασφαλίζει και στεγανοποιεί εφαρμόζοντας με ιδανικό τρόπο πάνω στη πίκολο τρομπέτα .Όταν χρησιμοποιείται μαζί με το σύστημα Silent Brass αντιλαμβάνε..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA SB-19 Silent Brass System για τούμπα

447.00€

Το μυστικό του SB-19 είναι η σουρντίνα.Αποτελεί την πρώτη σουρντίνα για εξάσκηση που αφήνει ανεπηρρέαστο το χόρδισμα της τούμπας.Αυτό οφείλεται στον σχεδιασμό της η οποία καταφέρνει να διατηρεί τον ίδιο ακριβώς τόνο όπως και αν δεν την χρησιμοποιούσατε καθόλου. Έτσι το όργανο δεν 'καταπονείται' και συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως αν δ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA SB-29 Silent Brass System για ευφώνιο

196.00€

  Το νέο SB29 το οποίο αποτελείται από το ST-9 Personal Studio και το PM-2 σουρτνίνα για ευφώνιο είναι βελτιωμένο σε πολλά σημεία,έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος και βάρος περίπου το 1/4 του προηγούμενου μοντέλου και αποτελεί τη λύση για αθόρυβη μελέτη.Πρόκειται για ένα μικρού μεγέθους ενισχυτή που μπορεί λόγω μεγέθους να χωρέσ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA SB-39 Silent Brass System για κόρνο

157.00€

Η σουρντίνα PM-3 (μέρος του SB-39) για κόρνο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από το τμήμα πνευστών της Yamaha.Το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί είναι ελαφρύ πλαστικό και ένα ιδιαίτερης κατασκευής 'λάστιχο' που ασφαλίζει και στεγανοποιεί εφαρμόζοντας με ιδανικό τρόπο πάνω στο κόρνο.Όταν χρησιμοποιείται μαζί με το σύστημα Silent Brass αντιλαμβά..

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)