Όμποε

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YOB-241 Όμποε

1,555.00€

To YOB-241 αποτελεί ένα μοντέλο που βασίζει την σχεδιαστική γραμμή / λογική στα επαγγελματικά μοντέλα της Yamaha. Ενσωματώνει ένα απλοποιημένο σύστημα κλειδιών ιδανικό για όσους σπουδάζουν όμποε. Ο τόνος του οργάνου είναι εκπληκτικά ακριβής ενώ το σώμα του όμποε είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και κατασκευασμένο από ABS resin με ήχο που μοιάζει με τα όργ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YOB-431 Όμποε

2,799.00€

Η σειρά Intermediate με όμποε της Yamaha περιλαμβάνει όργανα που ο σχεδιασμός τους βασίζεται κατά κύριο λόγο στα Custom μοντέλα της εταιρίας.Αυτο σημαίνει ότι τα μουσικά όργανα που κατασκευάζονται έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής και έχει δοθεί η ίδια βαρύτητα στην διαδικασία παραγωγής.Οι ίδιοι οργανοποιοί που ασχολούνται με την παραγωγή των ακρι..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YOB-432 Όμποε

3,725.00€

Η σειρά Intermediate με όμποε της Yamaha περιλαμβάνει όργανα που ο σχεδιασμός τους βασίζεται κατά κύριο λόγο στα Custom μοντέλα της εταιρίας. Αυτο σημαίνει ότι τα μουσικά όργανα που κατασκευάζονται έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής και έχει δοθεί η ίδια βαρύτητα στην διαδικασία παραγωγής.Οι ίδιοι οργανοποιοί που ασχολούνται με την παραγωγή των ακρ..

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)