Επεξεργαστές Ηχείων

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

PHONIC I-2600 Speaker Controller

369.00€

Eπεξεργαστής ηχείων  2-in/6-out, S/PDIF digital, με δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή, επαναπροσδιορίζοντας εφαρμογές όπως επεξεργασία, EQ και crossover. Το software του Ι-2600, προσφέρει μοναδικές λειτουργίες όπως:4 band parameter equalizers15 band graphic equalizers input & output delay alignment crossovers gates ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

TC ELECTRONIC XO-24 Speaker Controller

499.00€

Το TC Electronic ΧΟ24 digital speaker controller είναι μία μικρού μεγέθους αλλά πανίσχυρη βασισμένη σε DSP μονάδα επεξεργασίας ήχου που θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα του ήχου σας. Είναι τόσο εύκολο στη χρήση του που θα είστε έτοιμοι σε μια στιγμή και θα γνωρίζετε αμέσως τι συμβαίνει με τις ρυθμίσεις σας. Ειδικά σχεδιασμένο για live αλλά και μ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

LA AUDIO DLX-260 Speaker Controller

1,690.00€

Μια εξαιρετική πρόταση , με μοναδική τεχνολογία στο χώρο της επεξεργασίας του ήχου.Mε ιδιαίτερα χαμηλό θόρυβο ,  το DLX να επεμβαίνει στον ήχο  μόνο όποτε το ζητήσει ο χρήστης.Εύκολο στη χρήση, με εργονομικό σχεδιασμό  δίνει ποιοτικά αποτελέσματα χώρις να περιπλέκει τις λειτουργίες του. H σειρά DLX  προσφέρει απόλυτο έ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA SP-2060 Speaker Controller

2,079.00€

Το νέο controller της Υamaha, SP2060 κάνει αισθητή την παρουσία του στο χώρο της επεξεργασίας του ήχου, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.Πρόκειται για έναν επεξεργαστή που διαθέτει ότι ακριβώς αναζητά κάποιος , σχετικά με την βελτίωση της  ποιότητας του ήχου.Ψηφιακός, με 24-bit, 96-kHz παράγει εξαιρετική ποιότητα ήχου λόγω της εντυπωσιακής ποικιλίας τ..

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)