Πακέτα-Έτοιμες Λύσεις

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

PRESONUS AudioBox Stereo Hardware / Software Recording Kit

199.00€

Πλήρες σετ ηχογραφήσεως που περιλαμβάνει την κάρτα ήχου AudioBox USB, το λογισμικό ολοκληρωμένης ηχογράφησης Studio One Artist 2, δύο πυκνωτικά μικρόφωνα PS626 καθώς και ακουστικά monitoring HD7. O εξοπλισμός που παρέχεται στο πακέτο της Presonus αποτελεί ιδανική αρχή για τους λιγότερο εξοικειωμένους μουσικούς και ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον επ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

PRESONUS Audiobox-I-Two-Studio Ολοκληρωμένο Πακέτο Ηχογράφησης

179.00€

Ότι ακριβώς χρειάζονται οι λάτρεις της μουσικής τεχνολογίας και ηχογράφησης, σε ένα μοναδικό πακέτο που δεν του λείπει τίποτα...   Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση της Presonus που προσφέρει όλα τα ¨εργαλεία¨, που χρειάζεται κάποιος, για να δημιουργήσει την δική του μουσική. Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο προσφέρει: Κάρτα Ήχου Αudiobox iTwo Soft..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

STEINBERG UR-22-MKII Recording Pack Ολοκληρωμένο Πακέτο Ηχογράφησης

219.00€

Ολοκληρωμένο πακέτο ηχογράφησης από τη Steinberg με την κάρτα ήχου UR-22-MKII, το πυκνωτικό μικρόφωνο ST-M01, τα ακουστικά ST-H01 και software.• 24-bit/192 kHz USB 2.0 audio interface • 2 Class-A D-PRE προενισχυτές μικροφώνου με +48 V phantom power • 2 είσοδοι combo  (Hi-Z switch on input 2), 2 έξοδοι TRS και μία έξοδος ακουστικών με δυνατότητα ρύθ..

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)