Γενικά

Ο ιστότοπος www.omninet.gr είναι ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου (στο εξής καλούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα), που κατασκευάστηκε και λειτουργεί από την εταιρία με επωνυμία ΟΜΝΙΝΕΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (ΑΦΜ 095591561, ΔΟΥ Αγ. Δημητρίου), που εδρεύει στη Δάφνη και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Ακροπόλεως 115-117, Τ.Κ. 172 35, τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 95 36 360 (στο εξής καλούμενη εταιρία).

Η εταιρεία δικαιούται να μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και τους παρόντες όρους χρήσης της, οποτεδήποτε, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω αυτού (του ηλεκτρονικού καταστήματος).

Προϊόντα και πληροφορίες

Η εταιρία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχει σχετικά με τα προϊόντα, δε φέρει όμως καμία απολύτως ευθύνη για εσφαλμένες καταχωρίσεις / τυπογραφικά λάθη και διατηρεί το δικαίωμα διόρθωσης των λαθών.

Η εταιρία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για λάθη σε πληροφορίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή του εκάστοτε προϊόντος.

Η εταιρία δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που παρέχονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά δεσμεύεται για την έγκυρη ενημέρωση του πελάτη κατά τη διάρκεια της παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή μετά την ολοκλήρωσή της, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.


Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί από την ακύρωση, τη μη εκτέλεση ή την καθυστερημένη εκτέλεση μίας παραγγελίας και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης.

Η εταιρία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο χρήστη από πρόβλημα ή ασυμβατότητα της υποδομής του χρήστη, ή από μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα και πληροφορίες του ηλεκτρονικού καταστήματος.


Ευθύνη χρήστη

Ο χρήστης συμφωνεί ότι έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και ότι δε θα χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα για δυσφήμιση, μετάδοση κακόβουλου λογισμικού ή άλλη παράνομη πράξη.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής του λογαριασμού ενός χρήστη χωρίς προειδοποίηση, σε περίπτωση που διαπιστωθεί η παραβίαση των όρων χρήσης.


Σύνδεσμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Η εταιρία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που δεν είναι μέρος του ηλεκτρονικού καταστήματος, στις οποίες οδηγούν οι σύνδεσμοι που υπάρχουν στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος.


Ασφάλεια ιστοσελίδων και συναλλαγών

Η εταιρεία συνεργάζεται για την πληρωμή με διάφορες τράπεζες και οργανισμούς που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση. Σε περίπτωση που ο χρήστης μεταφερθεί σε κάποια ιστοσελίδα για την ολοκλήρωση της πληρωμής του, θα πρέπει να εμφανιστεί το λουκέτο της ένδειξης ασφαλούς επικοινωνίας (θα πρέπει να το ελέγξει πριν εισάγει ευαίσθητα στοιχεία). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Πέρα από τις δικές μας ενέργειες, θα πρέπει και ο χρήστης να φροντίζει για ένα ασφαλές περιβάλλον στον υπολογιστή του, εγκαθιστώντας λογισμικό, το οποίο μπορεί να ανακαλύψει μόλυνση από βλαβερό λογισμικό (ιούς, Trojans, key loggers κλπ.).Προσωπικά δεδομένα

Συγκέντρωση πληροφοριών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα συλλέγει πληροφορίες από τους χρήστες α) από τη διαδικασία εγγραφής και β) από την ολοκλήρωση της παραγγελίας (στοιχεία πληρωμής και αποστολής).

Τα στοιχεία που συλλέγονται κατά τη διαδικασία εγγραφής είναι: α) το ονοματεπώνυμο, β) η διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), γ) το τηλέφωνο και δ) η διεύθυνση.

Τα στοιχεία που συλλέγονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι: α) τα στοιχεία χρέωσης (π.χ. διεύθυνση, ονοματεπώνυμο), και β) τα στοιχεία αποστολής (π.χ. διεύθυνση, ονοματεπώνυμο),

Τα στοιχεία που συλλέγει το ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν είναι προσβάσιμα από τρίτους και δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους χωρίς την άδειά σας (εκτός και αν γίνει η διαδικασία για άρση απορρήτου, όπως ορίζει ο νόμος 2225/1994).

Προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στην εταιρεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από αυτήν ή συνεργαζόμενες εταιρείες μόνο για δικούς της εμπορικούς σκοπούς. 


Μπισκότα

Τα cookies είναι αρχεία μικρού μεγέθους που αποθηκεύονται στον υπολογιστή του χρήστη και βοηθούν το ηλεκτρονικό κατάστημα να παρέχει τις υπηρεσίες του. Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα, αποδέχεστε τη χρήση τους.Αποστολές και επιστροφές προϊόντων

Αποστολή προϊόντων

Τα πυροτεχνήματα παραλαμβάνονται από το κατάστημα ή αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης.

1) Αποστολή με courier

Τα διαθέσιμα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος αποστέλλονται συνήθως σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται ως εξής:

5€ (συμπ/ται ΦΠΑ) για παραγγελίες έως 2 κιλά και 1€  (συμπ/ται ΦΠΑ) επιπλέον για κάθε επιπλέον κιλό.

Η χρέωση για πληρωμή με αντικαταβολή είναι 3€  (συμπ/ται ΦΠΑ).

   2) Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται ως εξής:

5€ (συμπ/ται ΦΠΑ) για παραγγελίες έως 2 κιλά και 1€  (συμπ. ΦΠΑ) επιπλέον για κάθε επιπλέον κιλό.
Για παραγγελίες άνω των 10 κιλών, η χρέωση γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.

3) Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, όταν σας ενημερώσουμε ότι είναι έτοιμη.


Επιστροφή λόγω λάθους στην παραγγελία

Σε περίπτωση που παραδοθούν άλλα προϊόντα από αυτά που έχει παραγγείλει ο πελάτης, επιστρέφονται στην εταιρία και αποστέλλεται η σωστή παραγγελία. Τα έξοδα μεταφοράς (από τον πελάτη στην εταιρία και το αντίστροφο) καλύπτονται από την εταιρία αν χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ο προτεινόμενος από την εταιρία τρόπος.


Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο πελάτης έχει δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς, εφόσον το προϊόν παραμένει στην αρχική του κατάσταση, διαθέτει όλα τα συνοδευτικά έντυπα και την αρχική του συσκευασία καθώς και το παραστατικό που έχει εκδοθεί (π.χ. απόδειξη). Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς από τον πελάτη στην εταιρία επιβαρύνουν τον πελάτη.


Ακύρωση συναλλαγής

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του, πριν αποσταλεί.


Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση που ο πελάτης λάβει ελαττωματικό προϊόν, η εταιρία το αντικαθιστά χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

  1. Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση
  2. Να συνοδεύεται από το παραστατικό που έχει εκδοθεί (π.χ. απόδειξη)
  3. Να διαπιστωθεί από τον έλεγχο της εταιρίας το πρόβλημα


Επιστροφή χρημάτων

Στις παραπάνω περιπτώσεις, τα χρήματα επιστρέφονται με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή, μέσα σε 15 ημέρες.