Η εταιρία ΟΜΝΙNET ιδρύθηκε το 1992 με την επωνυμία ΟΜΝΙΤΕΚ ΕΠΕ και απέκτησε το σημερινό της όνομα το 2000. Έγινε γνωστή κυρίως στον χώρο της χονδρικής ως αντιπρόσωπος (διανομέας) περιφερειακών, από οίκους του εξωτερικού, για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σήμερα οι δραστηριότητές της εστιάζονται στους τομείς: υποστήριξη εταιρειών, εκπαίδευση, τηλεπικοινωνίες, υπηρεσίες Internet και εταιρική παρουσίαση.


Η ΟΜΝΙΝΕΤ αναλαμβάνει την μηχανογράφηση εταιρειών, από τον εξοπλισμό τους με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την εγκατάσταση δικτύων μέχρι και την υποστήριξη των λογιστηρίων τους με ειδικά προγράμματα εμπορικής διαχείρισης και λογιστηρίου.


Διαθέτοντας δικό της εξοπλισμό και ταχύτατες συνδέσεις με το διαδίκτυο, η ΟΜΝΙΝΕΤ μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες με χαμηλές τιμές αλλά υψηλές ταχύτητες. Το τμήμα σχεδιασμού και προγραμματισμού αναλαμβάνει την υλοποίηση των ηλεκτρονικών σελίδων επιχειρήσεων, από την απλή παρουσίαση μέχρι το πολύπλοκο ηλεκτρονικό κατάστημα και την ζωντανή αναμετάδοση εκδηλώσεων.


Η γενική άδεια τηλεπικοινωνιών που διαθέτει τις επιτρέπουν να παρέχει καινούριες υπηρεσίες. Η αρχή έγινε με τις υπηρεσίες φωνητικού ταχυδρομείου και σύντομα θα προστεθούν και άλλες, όπως προπληρωμένες κάρτες τηλεφωνίας κλπ.


Στην ΟΜΝΙΝΕΤ λειτουργούν και τμήματα εντύπων και video, τα οποία δίνουν λύσεις στις αντίστοιχες ανάγκες των επιχειρήσεων. Ειδικά το τμήμα λήψης και επεξεργασίας εικόνας και ήχου μπορεί να παράγει σε επαγγελματική ποιότητα ταινίες, ακόμα και από υποβρύχιες λήψεις.


ΑΦΜ: 095591561, ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου
H διεύθυνση της ΟΜΝΙΝΕΤ:
Ακροπόλεως 115
172 35 Δάφνη
Τηλέφωνο: +30 212 213 1000
fax: +30 210 95 36 362