Σαξόφωνα

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

BG S02M Ζώνη Ώμου Για Άλτο / Τενόρο / Βαρύτονο Σαξόφωνο

36.00€

Νάιλον ζώνη για άλτο, τενόρο ή βαρύτονο σαξόφωνο, με πλαστικό άγκιστρο.Χαρακτηριστικά: Υλικό: Νάιλον με βαμβακερή επένδυση, δέρμα Φινίρισμα: Τσόχα με διπλή ραφή Χρώμα: Μαύρο Μέγεθος: Large Απορροφά τον ιδρώτα Ιδανικό για άνδρα/γυναίκα Γάντζος: 1 πλαστικό άγκιστρο Όργανο: άλτο, τενόρο ή βαρύτονο σαξόφωνο Κωδικός κατασκευαστή: S02M ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

PRESTIGE AS-20L Άλτο Σαξόφωνο

298.00€

Άλτο σαξόφωνο σε κλειδί Eb, υλικό κατασκευής Yellow Brass με φινίρισμα λάκας, υψηλό κλειδί F#, συνοδεύεται από επιστόμιο με σφιγκτήρα και καπάκι και σκληρή θήκη μεταφοράς...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JOHN PACKER JP 045V Eb Άλτο Σαξόφωνο Vintage

579.00€

Το τενόρο σαξόφωνο JP045V αποτελεί ένα βασικό όργανο για τον μουσικό που ξεκινάει, το οποίο μετά από εκτεταμένη περίοδο έρευνας και ανάπτυξης έχει πετύχει υψηλά επίπεδα απόδοσης διαθέτοντας χαρακτηριστικά που συναντάμε σε ακριβότερα μουσικά όργανα. Το νέο αυτό σαξόφωνο έχει στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή και αποτελεί πλέον απαραίτητηο εξοπλισμό σε..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JOHN PACKER JP041 Άλτο Σαξόφωνο Eb

619.00€

Εξαιρετικής ποιότητας άλτο σαξόφωνο με άριστα μουσικά χαρακτηριστικά και πλούσιο ηχόχρωμα σε όλο το αρμονικό φάσμα. Συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς και είναι ιδανικό για αρχάριους. Το JP041 είναι σε κλειδί Eb, έχει υψηλό F#, μηχανισμό μπροστινού F και μηχανισμό οκτάβας. Τα κλειδιά είναι διακοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους (Abalone Pearls). Το σαξόφ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

STAGG WS-AS215S Άλτο Σαξόφωνο

649.00€

Eb άλτο σαξόφωνο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και κλασικό σχεδιασμό. Διαθέτει μηχανισμό υψηλού F# και φινίρισμα καθαρής λάκας, στήριγμα αντίχειρα και επιστόμιο. Τέλος, το προϊόν διατίθεται με θήκη μεταφοράς και καθαριστικά...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JOHN PACKER JP 245B Άλτο Σαξόφωνο Lacquer

672.00€

Το Άλτο σαξόφωνο JP245 είναι ένα καλοφτιαγμένο σαξόφωνο Eb το οποίο μετά από εκτεταμένη περίοδο έρευνας και ανάπτυξης έχει πετύχει υψηλά επίπεδα απόδοσης διαθέτοντας χαρακτηριστικά που συναντάμε σε ακριβότερα μουσικά όργανα. Το νέο αυτό σαξόφωνο έχει στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή και αποτελεί πλέον απαραίτητηο εξοπλισμό σε εκατοντάδες ωδεία. Το J..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

CONN AS651 Άλτο Σαξόφωνο

700.00€

Κλειδί Εb Σώμα και κλειδιά με χρυσή λάκα Υψηλό κλειδί F # και κλειδιά C#/Bb-connected Ρυθμιζόμενη θέση αντίχειρα PISONI pads Περιλαμβάνονται : Θήκη, επιστόμιο με σφιγκτήρα και καπάκι  ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JOHN PACKER JP043G Σοπράνο Σαξόφωνο

700.00€

Υψηλή ποιότητα ήχου και άρτια κατασκευή σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. To σοπράνο σαξόφωνο της John Packer διακρίνεται για την εγχάρακτη καμπάνα, το ρυθμιζόμενο στήριγμα αντίχειρα καθώς και την κατασκευή απο Gold Brass. Η συσκευασία συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς με όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα. Το JP043G έχει κλειδιά διακοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JOHN PACKER JP043B Σοπράνο Σαξόφωνο Μαύρο / Χρυσό

747.00€

Υψηλή ποιότητα ήχου και άρτια κατασκευή σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. To σοπράνο σαξόφωνο της John Packer διακρίνεται για την εγχάρακτη καμπάνα, το ρυθμιζόμενο στήριγμα αντίχειρα καθώς και την κατασκευή απο Gold Brass. Η συσκευασία συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς με όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα. ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JUPITER JAS500 Άλτο Σαξόφωνο

878.00€

Το Jupiter JAS500 είναι διαρκώς υψηλά στις συστάσεις των εκπαιδευτικών για πολλά χρόνια, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σαξόφωνο αυτό θα σας πάει μακριά με ένα σπουδαίο ξεκίνημα. Είναι ιδανικό για μαθητές, σε βελτιωμένη και αναθεωρημένη έκδοση, έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η χρήση του για αρχάριους.Χαρακτηριστικά: Υλικό: Χάλκινο Φινίρισμα..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JOHN PACKER JP045 B Άλτο Σαξόφωνο Raven Black Eb

889.00€

Το σώμα του σαξοφώνου είναι κατασκευασμένο από Brass. Το 045 έχει άριστο σχεδιασμό και διακρίνεται για την αξιοπιστία, την σταθερή απόδοση και την υψηλή αντοχή του. Χαίρει πλούσιας μουσικότητας, και ‘’κατευθύνει’’ τον μουσικό προς το σωστό δρόμο. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και φιλικό προς τον μουσικό. Διακρίνεται για το ρυθμιζόμενο thumbrest και τα b..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

YAMAHA YAS-280 Άλτο Σαξόφωνο

899.00€

Το YAS-280 αποτελεί ένα νέο μοντέλο Άλτο Σαξοφώνου της Yamaha και διακρίνεται για το μικρό βάρος, την άμεση απόκριση και τον κορυφαίο ήχο σε όλο το αρμονικό φάσμα. Ο σχεδιασμός του θα ευνοήσει ιδιαίτερα όσους προτίθενται να ξεκινήσουν αφού ο ανασχεδιασμένος λαιμός προσφέρει ιδιαίτερα γρήγορη απόκριση χωρίς να θυσιάζεται η συνοχή και η διάρκεια του ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JOHN PACKER JP042G Τενόρο Σαξόφωνο Bb

899.00€

Αυτό το εξαιρετικό μουσικό όργανο έχει σχεδιαστεί για τον μουσικό που ξεκινάει το σαξόφωνο αλλά και με το σκεπτικό ενός οργάνου που θα τον συνοδεύεσει για αρκετά χρόνια παρέχοντας ένα υψηλό επίπεδο ερμηνείας. Το JP042G Bb Τενόρο σαξόφωνο διακρίνεται για την άριστη χροιά, τα σωστά τονικά και δυναμικά χαρακτηριστικά του και συνοδεύεται από θήκη πλάτη..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

BUFFET BC8101K-1-0 Άλτο Σαξόφωνο

911.00€

BUFFET BC8101K-1-0, Άλτο σαξόφωνο ιδανικό για μαθητές αλλά και για επαγγελματίες μουσικούς. Άμεση απόκριση και κορυφαίος ήχος σε όλο το αρμονικό φάσμα.Κλειδί: EbΒοηθητικό Κλειδί: Υψηλό F#, Μπροστινό FΔιακόσμηση κλειδιών: mother of pearlΔιακόσμηση καμπάνας: Xαραγμένη στο χέριΕλατήρια: Blue steelPads: PreniumΦινίρισμα: ΛάκαΠεριλαμβάνονται θήκη και  π..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

JOHN PACKER JP042R Bb Τενόρο Σαξόφωνο

1,020.00€

Αυτό το εξαιρετικό μουσικό όργανο έχει σχεδιαστεί για τον μουσικό που ξεκινάει το σαξόφωνο αλλά και με το σκεπτικό ενός οργάνου που θα τον συνοδεύεσει για αρκετά χρόνια παρέχοντας ένα υψηλό επίπεδο ερμηνείας. Το JP042R Bb Τενόρο σαξόφωνο διακρίνεται για την άριστη χροιά, τα σωστά τονικά και δυναμικά χαρακτηριστικά του και συνοδεύεται από θήκη πλάτη..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 65 (5 Σελ.)