Φορητοί Ψηφιακοί Εγγραφείς

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ZOOM F4 Multi Φορητός Ψηφιακός Εγγραφέας

444.00€

Με την τοποθέτηση υψηλής ποιότητας ήχου μπροστά και στο κέντρο, αμέσως αλλάζει ο τρόπος εμπειρίας του ακροατήριου. Γι'αυτό και η Zoom δημιούργησε το F4, έτσι ώστε η επαγγελματική ποιότητα του ήχου να είναι πάντα εφικτή. Το F4 είναι εξοπλισμένο με τις υψηλότερης ποιότητας προενισχυτές μικροφώνου, και σας επιτρέπει την άψογη εγγραφή και αναπαραγωγή σ..

Quickview
(0)

ZOOM H1 V2 Handy SD Studio Recorder Μαύρο

95.00€

Όπως και η πλειοψηφία των ψηφιακών εγγραφέων της Zoom έτσι και τα ενσωματωμένα μικρόφωνα του H1 είναι τοποθετημένα σε διάταξη X/Y με σκοπό την καλύτερη δυνατή ηχογράφηση με στερεοφωνική ‘’απεικόνιση’’. Επειδή αμφότερα τα μικρόφωνα είναι τοποθετημένα στο ίδιο άξονα, επιτυγχάνεται ίδια απόσταση από την πηγή ήχου και το αποτέλεσμα των ηχογραφήσεων είν..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ZOOM H2N Φορητός Ψηφιακός Εγγραφέας

149.00€

Φορητός ψηφιακός εγγραφέας με εφφέ και stereo μικρόφωνα, ιδανικός για δημοσιογραφικές, αθλητικές, podcasting, αλλά και μουσικές δραστηριότητες. Προσφέρει εξαιρετικής  ποιότητας ηχογράφηση, επαγγελματικών προδιαγραφών,  ενώ παραλληλα διαθέτει μοναδικό- χρηστικό σχεδιασμό.   Επίσης, διαθέτει 5 εσωτερικές κάψουλες μικρόφωνου (ρυθμιζόμενες), που προσφέ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ZOOM H5 Φορητός Ψηφιακός Εγγραφέας με δύο μικρόφωνα και εφέ

235.00€

Φορητός ψηφιακός εγγραφέας με δυνατότητα ηχογράφησης τεσσάρων ( 4 ) καναλιών ταυτόχρονα και δύο κατευθυντικά μικρόφωνα σε διάταξη X/Y που επιτρέπει την κάλυψη μιας μεγάλης περιοχής με καθαρότητα και υψηλή λεπτομέρεια. Το ZOOM H5 διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD, ηχογραφεί σε SD και SDHC μέχρι και 32 GB πληροφοριών, μέχρι 24-bit / 96 kHz audio ηχογράφηση, ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ZOOM H6 SDXC Studio Recorder Φορητό Εγγραφέα

309.00€

Φορητός εγγραφέας με 2 μικρόφωνα και δυνατότητα ταυτόχρονης εγγραφής 6 καναλιών. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει 4 εισόδους (XLR/TRS Jacks) με ξεχωριστά Gain για κάθε κανάλι, phantom power για όλες τις εισόδους, μεγάλη οθόνη LCD και δυνατότητα ηχογράφησης σε κάρτες SD, SDHC και SDXC (έως 128GB). Στο Η6 θα βρείτε επίσης, ενσωματωμένα εφφέ, συμπεριλαμβανο..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

ZOOM Q4N Audio Video Recorder

235.00€

ZOOM Q4N, Φορητός ψηφιακός εγγραφέας με υψηλής ποιότητας 160 ° ευρυγώνιο φακό (F2.0 / 16,6mm), 10 "Scene" επιλογές για χρήση σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, digital zoom (plus five steps). Περιστρεφόμενη έγχρωμη οθόνη αφής LCD, εγγραφή απευθείας σε κάρτες SDXC έως και 128 GB και δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων βίντεο και ήχου σε μορφή MOV. Μπορ..

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)