Plugins & Effects

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES The Kings Microphones (License Only)

49.00€

WAVES The King's Microphones αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Addery Road Studios. Περιέχει vintage μικρόφωνα που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.      ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: «Τα προϊόντα plug-ins της εταιρείας Waves ΔΕΝ αποτελούν προϊόντα με φυσική υπόσταση καθώς το κάθε προϊόν αντιπροσωπεύει μία άδεια χρ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES UM225 / UM226 Stereo to Surround Plugin (License Only)

49.00€

Από μουσική μέχρι και soundtracks, οι ηχολήπτες αναβαθμίζουν κάθε είδους υλικού από stereo σε surround, για να εκμεταλευτούν τις δυνατότητες των σημερινών χώρων με συστήματα πολλών ηχείων. Και όταν τα αυθεντικά πολυκάναλα projects δεν ε΄΄ιναι διαθέσιμα πρέπει να δουλέψουν με στερεοφωνικές μίξεις.   Σας παρουσιάζουμε τα WAVES UM225 και UM226 stereo-..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Guitar Tool Rack 3 (Native)

49.00€

Από Fender® μέχρι Marshall®και Mesa/Boogie® μέχρι Vox® και πολλούς ακόμα, η Waves έχει απαθανατίσει τους πιο καυτούς vintage και mainstream ενισχυτές, χρησιμοποιώντας επαναστατικές και πρωτοπόρες μεθόδους δειγματοληψίας που υπερβαίνουν κατά πολύ το κλασσικό modeling. Το αποτέλεσμα είναι οι πιο φανταστικοί ήχοι κιθάρας που έχετε ακούσει ποτέ να βγαί..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES IR-L Convolution Reverb (Licence Only)

49.00€

Όταν θα χρειαστεί να αναπαράγετε τον ήχο πραγματικών χώρων, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική από το ρεαλισμό και την ευελιξία ενός convolution reverb. Το WAVES IR-L convolution reverb προσφέρει τον ίδιο εξαιρετικό ήχο με το IR1, χρησιμοποιώντας ένα πιο απλό interface για μεγίστη ευκολία και απόδοση. Περιέχει: RT60 extends reverb time up to four times w..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Maxx Volume (License Only)

59.00€

Το πρώτο plug-in του είδους του, το MaxxVolume προσφέρει όλες τις απαραίτητες dynamics επεξεργασίες σε ένα βολικό εργαλείο. Συνδυάζοντας τεχνολογίες από τα L2 Ultramaximizer, C1 Parametric Compander, Renaissance Vox και Renaissence Compressor, το MaxxVolume της WAVES είναι ιδανικό μίξη και mastering όπως και για broadcast και post-production, ιδανι..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Aphex Vintage Aural Exciter (License Only)

59.00€

Το WAVES Aphex Vintage Aural Exciter plug-in επεξεργασίας ήχου αποτελεί ένα μοναδικό σύστημα για επαγγελματικά αποτελέσματα. Καταφέρνει να ενισχύσει και να ''καθαρίσει'' τον ήχο  δίνοντας λάμψη, ζωντάνια και βάθος στον ήχο σας.   Mix and AX modes for insert or send configurations Mono and stereo components 24bit/192kHz Supports TDM, RTAS, Audio Su..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WALDORF Nave Virtual Wavetable Synthesizer Plug In

67.00€

Εξαιρετικής ποιότητας νέο synth plug-in από την Waldorf σε VST/AU/AAX format και εύκολη διαχείριση και χρήση στο αγαπημένο σας DAW. Είναι εφοδιασμένο με κορυφαίους ήχους υψηλής ποιότητας που ξεκινάνε από ατμοσφαιρικά pads και καταλήγουν σε εντυπωσιακούς ήχους από συμπαγές μπάσο προσφέροντας φυσικά τη δυνατότητα να επέμβουμε αλλάζοντας χαρακτηριστικ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES V-Series Bundle (License Only)

68.00€

Το 2254, το 1066, το 1073, το 1081. Για τους περισσότερους ανθρώπους αυτοί είναι απλά αριθμοί. Για τους επαγγελματίες του ήχου όμως είναι θρύλοι του hardware. Σας παρουσιάζουμε τα WAVES V-Series: Τρεις κορυφαίας τεχνολογίας vintage μοντέλα που έχουν τον ήχο από κονσόλες που βρίσκονται στα πιο αποκλειστικά studios ηχογράφησης.     ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Codex Wavetable Synth (License Only)

69.00€

Το WAVES Codex Wavetable Synth είναι ένα πρωτοποριακό πολυφωνικό synthesizer βασισμένο σε μια προηγμένη granular wavetable engine και τροφοδοτείται από την τεχνολογία της WAVES Virtual Voltage.Περιέχει: Cutting-edge polyphonic wavetable synthesizer Powered by Waves' VirtualVoltageTechnology Innovative oscillators with progressive wavetable scannin..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Element Virtual Analog Synth (License Only)

69.00€

WAVES Element Virtual Analog Synth είναι το πρώτο synthesizer από την Waves.Περιέχει: Powered by Virtual Voltage technology Integrated chorus, delay, reverb, distortion and bit crusher effects 16-step arpeggiator / sequencer Plugin and standalone components Χαρακτηριστικά:ControlsOscillators OCT determines the pitch range. Tune determines the pi..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Tune (Native)

79.00€

Ο τραγουδιστής μόλις ηχογράφησε μια τέλεια εκτέλεση. Οι φράσεις, το συναίσθημα και η έκφραση είναι όλα εκεί. Υπάρχουν όμως μερικές νότες που θέλετε να αλλάξετε και άλλες που πρέπει να διορθωθούν. Χρειάζεστε υψηλής ακριβείας editing σε πραγματικό χρόνο.Χρειάζεστε το Waves Tune. Με πλήρη υποστήριξη rewire, formant correction και μια εκτεταμένη παλέτα..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Transform Bundle (License Only)

79.00€

Θέλετε να εξερευνείτε συνεχώς νέα όρια. Πάρτε τον έλεγχο της δημιουργίας στα χέρια σας και επεξεργαστείτε τον ήχο σας όπως ποτέ άλλοτε. Το WAVES Transform Bundle σας προσφέρει πέντε υψηλής ποιότητας επεξεργαστές για να κάνετε stretch και να επέμβετε στο χρόνο, το pitch, το dimension και το punch. Ετοιμαστείτε για ηχητική μεταμόρφωση… ετοιμαστείτε γ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Musicians 1 (License Only)

79.00€

Τι κάνει μία επιτυχία να ακούγεται τόσο καλά; Αν είναι στα charts, τότε το πιθανότερο είναι να έγινε η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering χρησιμοποιώντας τα Waves. Το Musicians 1 της WAVES είναι μια καταπληκτική συλλογή από τους πιο γνωστούς επεξεργαστές μας. Σε ένα πακέτο μόνο έχετε: delay, chorus, phasing, flanging, compression, gating, limiting..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

Waves Dave Aude EMP Toolbox (License Only)

79.00€

Ο Dave Aude είναι παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής και υπεύθυνος στο να μετατρέπει τα hits των πιο διάσημων καλλιτεχνών σε super hits όπως της Rihanna, Lady Gaga, Beyonce, Katy Perry, Madonna, Coldplay, Celine Dion, Chris Brown, U2 και Selena Gome.Το Toolbox Waves Dave Aude EMP αποτελεί το βασικό του εργαλείο και περιέχει τα εξής: C6 Multiband Compr..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Dorrough Meter Collection Stereo (License Only)

79.00€

Την τελευταία δεκαετία, η Waves βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επανάστασης στον ψηφιακό ήχο, φτιάχνοντας ψηφιακές εκδόσεις από κονσόλες, vintage προενισχυτές και ενισχυτές, και σπάνια compressors και equalizers. Τώρα η Waves σας φέρνει μοντέλα ακριβείας από κορυφαία hardware meters. Σας παρουσιάζουμε το Waves Dorrough Meter Collection που αναπτυχθη..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 67 (5 Σελ.)