Plugins & Effects

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WALDORF Nave Virtual Wavetable Synthesizer Plug In

67.00€

Εξαιρετικής ποιότητας νέο synth plug-in από την Waldorf σε VST/AU/AAX format και εύκολη διαχείριση και χρήση στο αγαπημένο σας DAW. Είναι εφοδιασμένο με κορυφαίους ήχους υψηλής ποιότητας που ξεκινάνε από ατμοσφαιρικά pads και καταλήγουν σε εντυπωσιακούς ήχους από συμπαγές μπάσο προσφέροντας φυσικά τη δυνατότητα να επέμβουμε αλλάζοντας χαρακτηριστικ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES 360 Surround (License Only)

479.00€

Όταν οι ηχολήπτες χρειάζονται τους κατάλληλους επεξεργαστές σήματος για τη μίξη μεγάλων ταινιών, τότε στρέφονται στα Waves 360° Surround Tools. Εμπνευστήκαν και δημιουργήθηκαν ειδικά για Surround παραγωγές και συμπεριλαμβάνουν compression, limiting, reverb, spatial enhancement και πολλά ακόμα. Για τη δημιουργία εκλεπτυσμένων και με ακρίβεια surroun..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Abbey Road Collection (License Only)

219.00€

Το WAVES Abbey Road Collection αναπτύχθηκε σε συνεργασια με το θρυλικό Abbey Road Studios. Διαθέτει μια γκάμα από εκλεκτά plugins, θρυλικά μικρόφωνα, κονσόλες και άλλα, όπως ακούγονται σε αμέτρητες ιστορικές ηχογραφήσεις και ποπ αριστουργήματα. Το WAVES Abbey Road Collection περιλαμβάνει τις φημισμένες κονσόλες REDD, RS56 passive EQ (the Curve Bend..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Abbey Road Reverb Plates (License Only)

99.00€

Το WAVES Abbey Road Reverb plates είναι ένα Reverb plugin που δημιουργήθηκε από modeling τεσσάρων θρυλικών Plate reverbs των Abbey Road Studios. Κάθε ένα από αυτά έχει ένα μοναδικό χαρακτήρα.   ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: «Τα προϊόντα plug-ins της εταιρείας Waves ΔΕΝ αποτελούν προϊόντα με φυσική υπόσταση καθώς το κάθε προϊόν αντιπροσωπεύει μία άδε..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Aphex Vintage Aural Exciter (License Only)

59.00€

Το WAVES Aphex Vintage Aural Exciter plug-in επεξεργασίας ήχου αποτελεί ένα μοναδικό σύστημα για επαγγελματικά αποτελέσματα. Καταφέρνει να ενισχύσει και να ''καθαρίσει'' τον ήχο  δίνοντας λάμψη, ζωντάνια και βάθος στον ήχο σας.   Mix and AX modes for insert or send configurations Mono and stereo components 24bit/192kHz Supports TDM, RTAS, Audio Su..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES API Collection (License Only)

88.00€

Σχεδιασμένα σε συνεργασία με την Automated Processes Incorporated, το API Collection περιέχει 4 επεξεργαστές ακριβείας βασισμένους σε θρυλικά API μοντέλα: το 550Α equalizer 3 περιοχών, το 550Β equalizer 4 περιοχών, το 560 Graphic Equalizer, και το 2500 Stereo Compressor. Χρησιμοποιημένα παγκοσμίως από τους ηχολήπτες σε αμέτρητους επιτυχημένους δίσκ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Broadcast & Production (License Only)

299.00€

Από μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές μέχρι τις σκηνές του Hollywood, το Broadcast & Production της Waves, είναι η κατάλληλη συλλογή για τους επαγγελματίες του ήχου που θέλουν να βάλουν τις τελεθταίες πινελιές ισχύος και τελειότητας στο project τους. Με 18 κορυφαίας τεχνολογίας εργαλεία για audio restoration, mixing, mastering και πολλά ακόμα, το B..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES C6 Multiband Compressor (License Only)

79.00€

Το C6 Multiband Compressor αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο επεξεργασίας ήχου από την Waves, με πολλές δυνατότητες για επαγγελματικά αποτελέσματα. Εντυπωσιακό για χρήσεις όπως mixing αλλά και mastering, και με χαρακτηριστικά από το επιτυχημένο C4, που ικανοποιούν κάθε χρήστη. Internal/external sidechain per band Individual band Listen mode Four..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Chris Lord Alge Signature Series (License Only)

65.00€

Για περισσότερα από 20 χρόνια ο Chris Lord-Alge ήταν ο ηχολήπτης της αφρόκρεμας του Rock & Roll: Green Day | U2 | Nickelback | Creed | Nine Inch NailsFoo Fighters | Goo Goo Dolls | Alanis MorissetteDaughtry | Bon Jovi | Avril Lavigne | Snow PatrolHoobastank | Lifehouse | Sum 41 | PinkDave Matthews Band | All American RejectsMy Chemical Romance ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES CLA Classic Compressors (License Only)

109.00€

Οι πραγματικοί κλασσικοί αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Και ο Chris Lord Alge είναι ένας πραγματικός κλασσικός. Στη πορεία της καριέρας του που επεκτείνεται σε σχεδόν τρεις δεκαετίες, έχει δουλέψει με πολλούς θρυλικούς καλιτέχνες. Green Day. U2. Dave Matthews Band. Tim McGraw. Brian Setzer. Peter Frampton. Tina Turner. Rod Stewart. Steve Winwoo..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Classic Studio Collection (License Only)

449.00€

WAVES Classic Studio Collection. Όταν μιλάμε για modeling μονάδων επεξεργασίας ήχων, η Waves καθορίζει τα πρότυπα τα οποία όλοι οι άλλοι επιδιώκουν να πετύχουν. Τα plug-ins της Waves δεν μιμούνται απλά τα εξαρτήματα και τις σχηματικές αναπαραστάσεις κυκλωμάτων. Αναδημιουργούν κάθε τελευταία απόχρωση της πραγματικής συμπεριφοράς του hardware.     ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Codex Wavetable Synth (License Only)

69.00€

Το WAVES Codex Wavetable Synth είναι ένα πρωτοποριακό πολυφωνικό synthesizer βασισμένο σε μια προηγμένη granular wavetable engine και τροφοδοτείται από την τεχνολογία της WAVES Virtual Voltage.Περιέχει: Cutting-edge polyphonic wavetable synthesizer Powered by Waves' VirtualVoltageTechnology Innovative oscillators with progressive wavetable scannin..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

Waves Dave Aude EMP Toolbox (License Only)

79.00€

Ο Dave Aude είναι παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής και υπεύθυνος στο να μετατρέπει τα hits των πιο διάσημων καλλιτεχνών σε super hits όπως της Rihanna, Lady Gaga, Beyonce, Katy Perry, Madonna, Coldplay, Celine Dion, Chris Brown, U2 και Selena Gome.Το Toolbox Waves Dave Aude EMP αποτελεί το βασικό του εργαλείο και περιέχει τα εξής: C6 Multiband Compr..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Dave Clarke EMP Toolbox (License Only)

130.00€

Χαρακτηρίστηκε ως ο βαρόνος του τέκνο από τον θρυλικό John Peel, ο Dave Clarke είναι από τους κορυφαίους dj και παραγωγούς της παγκόσμιας tecno σκηνής τις τελευταίες 2 δεκαετίες. Έχει τον σεβασμό των απαιτητικών ακροατών παντού από μεγάλα υπαίθρια φεστιβάλ μέχρι της underground σκηνής. Όταν μπαίνει στο Studio χρησιμοποιεί equalizers, effects, meter..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

WAVES Diamond Bundle (License Only)

279.00€

Μια περιεκτική συλλογή εργαλείων επεξεργασίας ήχου, το WAVES Diamond bundle σας προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα και επεξεργαστική ισχύ στο studio σας για tracking, mixing, mastering, creative sound design, και audio restoration. Το Diamond τώρα περιλαμβάνει και plug-ins από τα bundles Platinum, Restoration, και Transform. Από dynamics, equalization, ..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 67 (5 Σελ.)