Μίκτες

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

NUMARK M-101 Μίκτης Μαύρο

125.00€

NUMARK M-101 είναι ένας εξαιρετικά ευπροσάρμοστος επιτραπέζιος 2-κάναλος μίκτης για DJs. Κατάλληλος για ερασιτεχνική χρήση (party, club και εκδηλώσεις) λόγω της χαρακτηριστικής ευχρηστίας που προσφέρει, αλλά και για επαγγελματίες που θέλουν μια ανθεκτική λύση 2 καναλιών. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται:   M101 Mixer Τροφοδοτικό Οδηγίες χρήσης..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

NUMARK M-101-USB Mίκτης Μαύρο

145.00€

NUMARK M-101 Μίκτης 2ch tabletop, 6in (1x mic, 2x stereo line, 2x stereo phono, 1xUSB), 2-band EQ/ κανάλι, gain, RCA master, 20Hz-20KHz. Μέσω του USB μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή ως πηγή ήχου ή να ηχογραφήσετε κατευθείαν στο σκληρό του δίσκο. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται:   M101USB Mixer Τροφοδοτικό Οδηγίες χρήσης..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

NUMARK M-2 DJ Μίκτης Μαύρο

155.00€

Το Numark M2 είναι ένας 2-κάναλος επιτραπέζιος Dj μίκτης με όλα τα απαραίτητα για να παίξετε τη μουσική σας με το στύλ της Numark. Διαθέτει switchable phono/line εισόδους για πικάπ, CD players, και άλλες πηγές, που το καθιστά μια θαυμάσια επιλογή για οποιοδήποτε Dj setting, από γάμους μέχρι κλαμπ. Μια είσοδος μικροφώνου και μια έξοδος ακουστικών με..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

NUMARK M-4 DJ Mίκτης Μαύρο

165.00€

Ο νέος NUMARK M-4 είναι ένας τρικάναλος μίκτης για Djs που αναζητούν την ευελιξία και την άνεση στις κινήσεις τους. Με καινούρια crossfader και slope controls, 1/4" μικροφωνική είσοδο με ΕQ, ικανοποιεί πλήρως όλες τις απαιτήσεις. Χαρακτηριστικά  Τρικάναλη επιφάνεια μίξης  ΕQ Mικροφώνου 6 leds σήματος Εναλλαγή Μaster/PFL Aνανεωμένα crossfade..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

NUMARK M-6-USB Επιτραπέζιος μίκτης DJ Μαύρο

249.00€

Ο νέος NUMARK M-6 είναι ένας τετρακάναλος μίκτης για Djs με απαιτήσεις. Με δυνατότητα σύνδεσης με Mac ή Pc μέσω του USB που διαθέτει, δίνει επιπλέον χρήσιμες επιλογές. Η σύνδεση USB μπορεί να προσφέρει τη μίξη μουσικών κομματιών από τον ίδιο τον υπολογιστή αλλά και την ηχογράφηση μιας προσωπικής μίξης, μέσω κάποιου software. Μέσω του USB μπορείτε ν..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

NUMARK C-3 USB DJ Rack Mount μίκτης

269.00€

Το Numark C-3 Usb είναι ένα 5-κάναλο rack mount Dj mixer, που βασίζεται στο δημοφιλέστερο σχεδιασμό για κινητά Dj mixer, προσθέτοντας την ευελιξία της θύρας Usb για εύκολη, άμεση σύνδεση με φορητούς υπολογιστές για είσοδο/έξοδο του ήχου για εγραφή με PC ή Mac. 5-κάναλος rack mount DJ mixer Είσοδοι: 3 x  phono (RCA), 8 x  line (RCA), 3 x  mic (1/4'..

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)