Ασύρματα Κλασικά Ακουστικά

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SENNHEISER RS-110-II Aσύρματα Ακουστικά

65.00€

Aσύρματα ακουστικά, εξαιρετικών επιδόσεων  για ποικίλη χρήση ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός (αναπαραγωγή μουσικής, τηλεόραση). Προσφέρει μεγάλη άνεση και ευκολία λόγω της μεγάλης εμβέλειας που μπορεί να λειτουργεί (100 m). Διαθέτει άνετο και ευπροσάρμοστο σκελετό ενώ πάνω του υπάρχουν ρυθμιστικά tune αλλά και  έντασης...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SENNHEISER RS-120-II Aσύρματα Ακουστικά

69.00€

Aσύρματα ακουστικά, εξαιρετικών επιδόσεων για ποικίλη χρήση ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός (αναπαραγωγή μουσικής, τηλεόραση). Προσφέρει μεγάλη άνεση και ευκολία λόγω της μεγάλης εμβέλειας που μπορεί να λειτουργεί (100 m). Διαθέτει άνετο και ευπροσάρμοστο σκελετό ενώ πάνω του υπάρχουν ρυθμιστικά tune αλλά και έντασης...

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SENNHEISER SET-50 TV Aκουστικά Infrared

149.00€

To Set 50 TV αποτελείται από ένα υπέρυθρο μονοφωνικό δέκτη stethoset και ένα υπέρυθρο πομπό τα οποία είναι ιδανικό για να ακούτε ήχο της τηλεόρασης μέσα σε ένα δωμάτιο, σε απόσταση 12 μέτρων.Διαθέτει ποτενσιόμετρα ισχύος /ελέγχου έντασης και balance στο δέκτη που προσφέρουν μεγάλη ευκολία στην λειτουργία.   Features Ιδανικά για μετάδοση ήχου τηλε..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SENNHEISER RS-165 Ασύρματα Ακουστικά

149.00€

Τα ακουστικά Sennheiser RS 165 αποτελούν ένα εξαιρετικό ψηφιακό ζευγάρι ακουστικών ιδανικά για παρακολούθηση ταινιών καθώς και μουσική ακρόαση. Η εργονομία και ο κλειστού τύπου σχεδιασμός παρέχουν μείωση και εξασθένιση των περιβάλλοντων ήχων ενώ προσφέρουν εξαιρετική εφαρμογή, απόκριση συχνότητας 18 - 21000 Hz, Max sound pressure level 106 dB στο 1..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SENNHEISER RS-175 Ασύρματα Ακουστικά

179.00€

Νέο μοντέλο ασύρματων δυναμικών ακουστικών με εξαιρετική ποιότητα ήχου και κορυφαία ψηφιακή μετάδοση audio με εμβέλεια 100 μέτρων. Tα ακουστικά RS-175 είναι ακουστικά κλειστού τύπου με εξαιρετική ψηφιακή μεταφορά του ήχου με κορυφαία απόδοση σε όλο το αρμονικό φάσμα, δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δυναμικό μπάσο και virtual surround listening mode,..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SENNHEISER RS-4200-II Aσύρματα Ακουστικά RF

239.00€

To RS-4200 II είναι ένα πολύ ελαφρύ ασύρματο στερεοφωνικό στηθοσκοπικό σύστημα ακουστικών RF το οποίο σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον ήχο της τηλεόρασης σας με κορυφαία ποιότητα και χωρίς να ενοχλείτε κανένα.   Χαρακτηριστικά:  Ιδανικό για μετάδοση ήχου τηλεόρασης Ελευθερία κινήσεων έως και 100 μέτρα Μετάδοση ήχου μέσα από οροφές , τοίχους ακόμ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SENNHEISER RS-185 Ασύρματα Ακουστικά

269.00€

Τα νέα ακουστικά Sennheiser RS-185 δημιουργήθηκαν για τους λάτρεις της μουσικής! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε δυναμικό ήχο υψηλής πιστότητας Sennheiser χωρίς την ταλαιπωρία των καλωδίων. Αυτά τα καινοτόμα, εργονομικά σχεδιασμένα, ασύρματα ακουστικά ανοικτού τύπου μπορούν να αποδώσουν εκπληκτικά ακριβή αναπαραγωγή ήχου σε μη συμπιεσμένη ψηφιακή ποιότ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

SENNHEISER RS-195 Ασύρματα Ακουστικά

299.00€

Νέο μοντέλο ασύρματων δυναμικών ακουστικών με εξαιρετική ποιότητα ήχου και κορυφαία ψηφιακή μετάδοση audio με εμβέλεια 100 μέτρων. Το μοντέλο RS 195 παρέχει μεγάλη ποικιλία από presets για οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο ακροατής, αριστερή / δεξιά ισορροπία έντασης, ''Speech mode'' για την ''ακύρωση'' / μπλοκάρισμα των περιβάλλοντων ήχων και την ενδυνάμω..

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)