Σταθεροποιητές

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

NIGICO AVR-1200 Σταθεροποιητής τάσης

37.00€

Σταθεροποιητής τάσης για την προστασία του ευαίσθητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τις αιχμές τάσης, τις υπερτάσεις και τις υποτάσεις. Έχει μεγάλη ανοχή τάσης εισόδου ώστε να παρέχει μεγαλύτερη προστασία και η απόδοση ισχύος του ξεπερνάει το 95%. Διαθέτει LED display. Είναι ιδανικό για την προστασία ενισχυτών, ηλεκτρονικών οργάνων και εξοπλισμού hom..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

NIGICO AVR-2000 Σταθεροποιητής Τάσης

57.00€

Αυτόματος ηλεκτρονικός σταθεροποιητής τάσης για την προστασία του ευαίσθητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Το NRG AVR σας προσφέρει με έλεγχο με μικροεπεξεργαστή. Σας παρέχει καθαρή, σταθερή ισχύ και ελαχιστοποιεί τα προβλήματα του εξοπλισμού σας που οφείλονται στις διακυμάνσεις της τάσης. Προστασία από υπερφορτώσεις και βραχυκυκλώματα Απόδοση ισχύος >..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

NIGICO UPS-600VA-SAFE

60.00€

Η σειρά NRG SAFE έχει σχεδιαστεί για την προστασία και αδιάλειπτη λειτουργία εφαρμογών όπως PC και Σταθμούς Εργασίας. Τεχνολογία Line interactive Θύρα USB Boost & buck AVR Λειτουργία Cold Start Μεγάλο εύρος τάσης εισόδου Έξυπνη διαχείριση συσσωρευτών Τεχνολογία SMD για εξοικονόμηση χώρου Προστασία από βραχυκυκλώματα & υπερτάσεις Μεγάλο εύρ..

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)