Εναέρια

Όλα τα εναέρια πυροτεχνήματα κατηγορίας F2 και F3, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από άτομα άνω των 18 ετών.
Quickview
(0)

Σφυρίχτρες 25 βολών ΚΑΤ. F2

2.48€

Σφυρίχτρες 25 βολών ΚΑΤ. F2Οι ιπτάμενες σφυρίχτρες είναι πυροτεχνήματα εξωτερικού χώρου, σε συσκευασία των 25 βολών.Κατά την λειτουργία του πυροτεχνήματος εκτοξεύονται διαδοχικά στον ουρανό σφυρίχτρες ακολουθώντας μια τρελή πορεία σφυρίζοντας και στο τέλος της διαδρομής τους παράγουν ένα εντυπωσιακό φινάλε με αστεράκια και κράκλιν.Μπορούν να χρησιμ..

Quickview
(0)

Σφυρίχτρες 100 βολών ΚΑΤ. F2

8.68€

Σφυρίχτρες 100 βολών ΚΑΤ. F2Οι ιπτάμενες σφυρίχτρες είναι πυροτεχνήματα εξωτερικού χώρου, σε συσκευασία των 100 βολών.Κατά την λειτουργία του πυροτεχνήματος εκτοξεύονται διαδοχικά στον ουρανό σφυρίχτρες ακολουθώντας μια τρελή πορεία σφυρίζοντας και στο τέλος της διαδρομήςτους παράγουν ένα εντυπωσιακό φινάλε με αστεράκια και κράκλιν.Μπορούν να χρησι..

Quickview
(0)

Πυροτέχνημα 16 βολών Wow ΚΑΤ. F2

12.80€

Εναέρια πυροτεχνήματα σε πακέτο 16 βολών Wow ΚΑΤ. F2 Τα εναέρια πυροτεχνήμάτα, βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμου, βάπτισης, πάρτι, εγκαίνια κτλ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπ΄οψιν οι οδηγίες..

Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Quickview
(0)

Ρουκέτες Zeus (4 Τεμ.) ΚΑΤ. F2

18.10€

Ρουκέτες Zeus (4 Τεμ.) ΚΑΤ. F2Οι ρουκέτες Zeus είναι εύχρηστα πυροτεχνήματα εξωτερικού χώρου.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπ΄όψιν οι οδηγίες χρήσης.Οδηγίες χρήσης και μέτρα ασφαλείας για τα παιδικά πυροτεχνήματα Ρουκέτες Zeus (4 Τεμ.) θα βρείτε επάνω στη συσ..

Quickview
(0)

Πυροτέχνημα 16 βολών Pyro blast ΚΑΤ. F2

21.70€

Εναέρια πυροτεχνήματα σε πακέτο 16 βολών Pyro blast ΚΑΤ. F2Τα εναέρια πυροτεχνήματα, βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμου, βάπτισης, πάρτι, εγκαίνια κτλ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπ΄όψιν..

Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Quickview
(0)

Πυροτέχνημα 19 βολών Red Peony ΚΑΤ. F2

24.90€

Εναέρια πυροτεχνήματα σε πακέτο 19 βολών Red Peony ΚΑΤ. F2Τα εναέρια πυροτεχνήματα - βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμο, βάπτιση, πάρτυ κτλ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπ' όψιν οι οδη..

Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Quickview
(0)

Πυροτέχνημα 19 βολών Lemon Tree ΚΑΤ. F2

24.90€

Εναέρια πυροτεχνήματα σε πακέτο 19 βολών Lemon Tree ΚΑΤ. F2Τα εναέρια πυροτεχνήματα - βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμο, βάπτιση, πάρτυ κτλ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπ΄οψιν οι οδ..

Quickview
(0)

Ρουκέτες Speed IV (4 Τεμ.) ΚΑΤ. F2

25.00€

Ρουκέτες Speed IV (4 Τεμ.) ΚΑΤ. F2Οι ρουκέτες Speed IV είναι εύχρηστα πυροτεχνήματα εξωτερικού χώρου.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπ΄όψιν οι οδηγίες χρήσης.Οδηγίες χρήσης και μέτρα ασφαλείας για τα παιδικά πυροτεχνήματα Ρουκέτες Speed IV (4 Τεμ.) θα βρείτε ε..

Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Quickview
(0)

Πυροτέχνημα 36 βολών Royal Party ΚΑΤ. F2

28.40€

Εναέρια πυροτεχνήματα σε πακέτο 36 βολών Royal Party ΚΑΤ. F2Τα  εναέρια πυροτεχνήματα - βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ,εγκαίνια κτλ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρ..

Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Quickview
(0)

Πυροτέχνημα 25 βολών Silver Sentury ΚΑΤ. F2

31.30€

Εναέρια πυροτεχνήματα σε πακέτο 25 βολών Silver Sentury ΚΑΤ. F2.Τα εναέρια πυροτεχνήματα - βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμο, βάπτιση, πάρτυ, εγκαίνια κτλ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπ' όψιν..

Quickview
(0)

Πυροτέχνημα 25 βολών Sydney ΚΑΤ. F2

31.40€

Εναέρια πυροτεχνήματα σε πακέτο 25 βολών Sydney ΚΑΤ. F2 Τα εναέρια πυροτεχνήματα - βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμο, βάπτιση, πάρτυ κτλ.  Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπ΄όψιν οι οδη..

Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Quickview
(0)

Πυροτέχνημα 36 βολών Europe stars ΚΑΤ. F2

33.48€

Εναέρια πυροτεχνήματα σε πακέτο 36 βολών Europe stars ΚΑΤ. F2Τα εναέρια πυροτεχνήματα - βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμου, βάπτισης, πάρτι,εγκαίνια κτλ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά ..

Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Quickview
(0)

Πυροτέχνημα 19 βολών Spider King ΚΑΤ. F2

38.01€

Εναέρια πυροτεχνήματα σε πακέτο 19 βολών Spider King ΚΑΤ. F2 Τα εναέρια πυροτεχνήματα - βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμο, βάπτιση, πάρτυ κτλ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπ' όψιν ο..

Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Quickview
(0)

Πυροτέχνημα 49 βολών Color Stars ΚΑΤ. F2

38.80€

Εναέρια πυροτεχνήματα σε πακέτο 49 βολών Color Stars ΚΑΤ. F2Τα εναέρια πυροτεχνήματα - βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ, εγκαίνια κτλ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπ' όψιν..

Quickview
(0)

Πυροτέχνημα 25 βολών Zeus ΚΑΤ. F2

39.49€

Εναέρια πυροτεχνήματα σε πακέτο 25 βολών Zeus ΚΑΤ. F2.Τα εναέρια πυροτεχνήματα - βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμου, βάπτισης, πάρτι, εγκαίνια κτλ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπόψιν οι οδηγίε..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 41 (3 Σελ.)