RADIAL

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL Tonebone Hot British 12AX7 Tube Distortion Πετάλι

260.00€

O σχεδιασμός του Hot British ξεκινάει με ένα τριπλό gain που συνδυάζει τον έλεγχο και τη δυναμική ενός solid-state, με τη ζεστή και αρμονική παραγωγή ήχου που παράγει μόνο ένα 12AX7 tube. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός παράγει εξαιρετικά πλούσια αρμονική υφή και πλήρες κορεσμένες ρυθμίσεις tube, χωρίς θορύβους που είναι χαρακτηριστικοί σε άλλα πετάλι..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL StageBug SB-48UB Phantom Power Τροφοδοσία

175.00€

To Radial SB-48UB είναι μία phantom power single channel που μετατρέπει την ενέργεια από 15VDC παροχή σε 48 Volts για χρήση σε πυκνωτικό μικρόφωνο ή active direct box. Μέσα το SB-48UB μετατρέπει το σήμα τόσο σε μία έξοδο lo-Z balanced XLR όσο και σε μια έξοδο hi-Z unbalanced ¼". Και οι 2 έξοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα με την XLR να μπ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL SW-8 Auto Switcher 8-CH

1,649.00€

RADIAL SW-8 Auto Switcher 8-CH  auto Switcher 8 καναλιών, Balanced ή unbalanced mic  και line level εφαρμογή, transformer isolated DI output σε κάθε κανάλι..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL Tonebone Big Shot EFX Effects Loop Πετάλι

79.00€

Ενώ το loop εφέ Α είναι σε κατάσταση αναμονής, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε μια σειρά πεταλιών loop B για να προετοιμάσετε το επόμενο εφέ στον ήχο σας, χωρίς να επηρεάζεται το τι συμβαίνει live. Στη συνέχεια, με το ένα πόδι στο stomp, μια ολόκληρη αλυσίδα παταλιών μπορεί να ενεργοποιηθεί! Πλέον με το Big Shot EFX μπορείτε να α..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL ProDI Passive DI Box Mono

119.00€

Στην καρδιά του ProDI βρίσκεται ένας custom woud Radial μετασχηματιστής. Διαθέτει εξαιρετικά υψηλή αντίσταση εισόδου 140kΩ για μείωση του φορτίου ενώ επιτρέπει το χειρισμό ακραίων επιπέδου του σήματος σε όλες τις συχνότητες, χωρίς παραμόρφωση. Αυτό βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με μία MuMETAL® θωράκιση για την προστασία από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδί..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL StageBug SB-5 Passive DI Box

104.00€

O παθητικός σχεδιασμός του Radial Stage Bug SB-5 ξεκινάει με ένα ολοκληρωμένο καλώδιο εισόδου που συνδέει το headphone out μέσω ενός εύκαμπτου 1,5m καλωδίου που τερματίζεται με μία τυπική υποδοχή 3,5mm στερεοφωνικού βύσματος. Το καλώδιο είναι ασφαλισμένω με στέλεχος σύσφιξης και είναι τυλιγμένο με sidewinter πλαϊνά μέρη για εύκολη αποθήκευση. Αυτό ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL Tonebone Bassbone OD Bass Preamp Πετάλι

419.00€

Tο Bassbone OD είναι ένα bass command center με 2 κανάλια εισόδου, πλήρως εξοπλισμένα με φίλτρο διέλευσης υψηλών συχνοτήτων και ημι-παραμετρικό equalizer για την εξάλειψη των χαμηλών συχνοτήτων συντονισμού. Το κανάλι Α ρυθμίζεται με αντίσταση εισόδου 22k-Ohm, που είναι ιδανική για παθητικά και ενεργητικά μπάσα. Αυτό συμπληρώνεται με ένα ΡΖΒ booster..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL JDV MK 5 Active DI Box

549.00€

RADIAL JDV MK 5 Active DI Box με Jensen transformers και  Jack in, RCA thru in, Jack / RCA thru και XLR για κάθε κανάλι, High-cut switch: 10 kHz, -15 dB pad και merge per channel, XLR in/out 180° Phase reverse ανά κανάλι, Ground/Lift switch ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL StageBug SB-1 Active DI Box

65.00€

Ο σχεδιασμός του Radial SB-1 ξεκνάει με την είσοδο ¼ thru-put. Διαθέτει ultra-quiet active κύκλωμα που μετατρέπει αμέσως το σήμα από high σε low αντίσταση, για μείωση της ευαισθησίας στο θόρυβο. Το σήμα στη συνέχεια ρυθμίζεται και εξισορροπείται για μακριά καλώδια σε ΡΑ συστήματα. Το 48 volt phantom παρέχει τροφοδοσία έτσι ώστε το SB-1 δε χρειάζετα..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL Dragster Load Correction Device Tonebone

55.00€

Radial Engineering Tonebone Dragster πετάλι κιθάρας που επιτρέπει να ρυθμίσετε το φορτίο των μαγνητών. Προσφέρει σταθερότητα κααι πλούσιο ήχο ο οποίος μπορεί να χαθεί με τη χρήση πολλών πεταλιών ταυτόχρονα.Διαστάσεις: 60 x 53 x 25 mm..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL J48 Active Mono DI Box

199.00€

Χρησιμοποιόντας μόνο 48V phantom power, το Radial J48 είναι ένα active DI box που παράγει μία εξαιρετικά γραμική απόκριση που εκτείνεται από 20Hz έως πολύ πάνω από 40kHz. Η χαμηλή παραμόρφωση όλων των τύπων επιτυγχάνεται μέσω ενός μοναδικού τροφοδοτικού ψηφιακής μεταγωγής, που αυξάνει την εσωτερική λειτουργία τάσης για εππλέον χώρο και βελτιωμένο χ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL JDI Passive DI Box Mono

235.00€

To Radial JDI είναι ένα passive direct box σχεδιασμένο ειδικά για να χειρίζεται ακραία επίπεδα σήματος χωρίς οποιουδήποτε είδους παραμόρφωση. Σε αντίθεση ένα active DI που περιορίζεται από την τάση του ενισχυτή, το JDI διαθέτει μετασχηματιστή ήχου Jensen, που είναι διάσημοι για την ικανότητά του να χειρίζονται με χάρη τις μεταβάσεις, παρέχοντας παρ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL PZ-PRE Tonebone Acoustic Preamp Πετάλι

369.00€

Tο Radial Tonebone PZ-Pre™ είναι το πιό ισχυρό acoustic preamplifier που έχει τοποθετηθεί ποτέ μέσα σε ένα πετάλι. Δεν είναι απλά εφέ ακουστικής κιθάρας, αλλα οποιουδήποτε ακουστικού οργάνου, συμπεριλαμβανομένων μπάντζου, βιοιούί, βολοντσέλου, μαντολίνου, κοντραμπάσου, μπουζουκιού ή λαούτου. Η μαγεία έγκειται στο συνδυασμό της υψηλής απόδοσης 100% ..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL MC-3 Monitor Controller

339.00€

Radial Engineering MC3, passive Monitor-Controller με 2x Mono-Jack, εναλλασσόμενο balanced / unbalanced, 2x Monitor (A και B) out, Subwoofer out (εναλλασσόμενο phase 180°), Aux Out, 2x Headphones out, Dim/Mute switch (adjustable), mono-Switch, Master-Level Potentiometer.Διαστάσεις: 148 x 48 x 115 mm, Βάρος:0,96 Kg..

Κατόπιν παραγγελίας
Quickview
(0)

RADIAL Reamp KIT Active DI

439.00€

RADIAL Reamp KIT Active DI  Πακέτο αποτελούμενο από το Active Direct Box J48 και το  Re-Amplifier X-Amp...

Εμφάνιση 1 έως 15 από 58 (4 Σελ.)